|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:23 am Titlul subiectului: Sulina, in august |
|
|
|
Stie cineva cum e in Delta in august? Vreau sa ajung si aici, pana acum nu am avut ocazia.
M-ar interesa si transportul din Tulcea pana la Sulina si eventual ( dk nu cer prea multe ) si ceva cazare, sa merg la sigur acolo |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu ce sa zic , daca vrei sa te duci pe cont propriu cam riscant . Am inteles ca se gaseste destul de greu cazare in Delta. Niste amici din Craiova au in organizata o excursie ( 2 saptamani ) in Delta , dar au gasit cu greu cazare pentru mai multe persoane. Poate tu , daca te gandesti sa te duci singur o sa gasesti mai usor , insa nu m-as lasa pe mana sortii aici. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca ai nevoie de cazare in Sulina, da-mi te rog un pm si iti trimit numerele de telefon al mai multor gazde. In Sulina, ca dealtfel peste tot in Delta e superb mai tot timpul anului, indeosebi in august-septembrie. Se ajunge cu pasagerul, care pleaca din Tulcea luni, marti, miercuri, vineri, la ora 13.30, si se intoarce marti, miercuri, joi, duminica, cu plecarea la 7 dimineata. Biletul costa 23 ron pe 1 mai a.c., acum am auzit ca e 26 ron, elevii si studentii platesc jumatate din pret in baza carnetului. Nu uita ca in Delta nu ajung decat foarte putine masini, si doar in anumite locuri, si in general esti ferit de asaltul turistilor necivilizati. As sugera pentru august Sf. Gheorghe, pentru festivalul de film "Anonimul", dar si Sulina e o alegere foarte buna, avand si Delta, si mare. Pentru cine doreste detalii despre destinatii din Delta, astept pm. Distractie placuta, nu vei regreta. Vali  |
|
|
| Sus |
|
 |
lumi Turist
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ma bucur mult ca am gasit acest forum. De aici am aflat ca pasagerul tulcea -sulina nu merge duminica (multumesc vali). Noi aveam programat sa stam simbata in tulcea s-o vizitam , iar duminica sa plecam la sulina. Daca nu stiam de orar ma necajeam foarte tare, dar asa o sa stam simbata si duminica pe litoral , iar luni plecam la sulina.
Am emotii foarte mari , este o zona a tarii total necunoscuta noua , noi fiind oameni de munte.
Cind ma intorc o sa va povestesc!  |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Aug 24, 2007 8:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Chiar te rugam. Sunt curios cum o sa ti se para zona,daca zici ca sunteti de la munte |
|
|
| Sus |
|
 |
lumi Turist
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 6:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Absolut superb!Cam astea ar fi cuvintele despre sulina.
Dupa informatiile culese de pe forum, am ajuns in tulcea luni dimineata , am parcat in parcarea privata din port, am luat bilete pentru pasager si am asteptat sa ne imbarcam. Am fost fascinati ce mare era pasagerul , noi am crezut ca este un fel de barca , dar nu a fost asa.
Am mers pe apa 4 ore , erau multe alte barci mai vechi sau mai noi, un peisj cu totul nou pentru noi.Cind ne-am apropiat de sulina , ne-am stressat putin ca nu stiam unde mergem si nu aveam cazare, dar acolo erau localnici care ofereau cazare , deci pe noi ne-a luat d-na ANA ,minunat!
Ne-am cazat si am plecat sa cercetam locul . In sulina te simti rupt de lume , peste tot apa si barci , multe barci. Am ajuns si pe plaja de la sulina , cel mai fin nisip este acolo si foarte multe scoici spre bucuria copiilor. O problema a fost apa marii care nu mi-a placut , avea la mal niste vietati care gidilau la picioare , asta chiar nu mi-a placut si consider ca pentru cine vrea doar la mare atunci , nu sulina este destinatia.
Am fost cu d-nul Nicu la plimbare cu barca lui pe canale , am vazut mii de nuferi , cirduri de pasari , broaste testoase care stateau la soare si liniste , o liniste foarte diferita de cea a muntelui.
Apoi am mai fost cu o alta barca la varsarea dunarii in mare , era vint , iar marea avea valuri mari , mi-a fost cam frica dar s-a meritat , la intoarcere am vazut un apus de soare spectaculos, am intrat iar pe canale si acolo ....liniste ....
Cele mai bune gogosi cu gem de capsuni se fac la sulina ! Dn-a Ana ne-a pregatit caras in toate felurile , delicios, iar pe o terasa am servit somn , tot asa pregatit in mai multe feluri.
Cu pescuitul mai slabut , pentru a prinde peste trebuie mers pe canale la anumite ore , ceea ce ii fascineaza pe pescarii pasionati , noi nu ne incadram aici . Am pescuit si noi dar... niste pestisori mici la care le-am dat drumul
Cu parere de rau am plecat din sulina tot cu pasagerul , hotarind ca la anul vom merge la Periprava neaparat sa vedem acolo cum este. Acum stim cam la ce sa ne asteptam , chiar daca pina la Periprava drumul dureaza 6 sau 8 ore cu vaporul.
A fost absolut superb ! |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E mai mult decat superba Delta, mai ales pe malul marii, la Sulina , Sf. Gheorghe, Portita. Ceea ce va gadila la picioare in apa marii sunt niste crustacei inofensivi care eclozeaza in perioada respectiva, dar apoi iau calea largului. Daca la anul mergeti la Periprava, in primul rand aveti de vazut fascinanta padure Letea, apoi stepele nesfarsite cu hergheliile de cai salbatici de la Cardon, iar pe apa puteti parcurge canalul Periprava- Sfistofca spre Cardon, de unde, traversand golful Musura, ajungeti la Sulina pentru a revedea locurile vazute anul asta. Dealtfel, de acum sunteti initiati, si, asemenea multor cunoscuti de ai mei, e posibil sa alegeti Delta ca loc preferat de petrecere a concediului . In cazul asta, e bine sa va fixati un itinerariu mai extins decat sa petreceti tot sejurul intr-un singur loc. Ma bucur pentru dvs., parca as fi retrait prima mea intalnire cu Delta, acum vreo 25 de ani . _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
lumi Turist
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
De-abia astept sa merg din nou ! Deja mi dor de Cardon si de linistea de la Musura .  |
|
|
| Sus |
|
 |
mojo
Data înscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 1 Locație: bucuresh
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut,
Intentionez sa merg in acest an la Sulina pentru cateva zile, dar am auzit ca au inceput sa se construiasca multe vile. Unele dintre ele ar fi chiar langa plaja si se excaveaza la greu nisip pentru a le face loc. Stie cineva cum mai arata plaja in vara asta? Mai e loc si pentru cei care vor sa se rupa de tot?
Pentru ca nu am mai fost la Sulina, nu stiu cat de lunga e plaja. Asa ca va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrage mai departe de o astfel de constructie sau de agitatia ei.
Multumesc |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mai bine la Sf. Gheorghe daca vrei sa te rupi de lume, poti sa stai cu cortul pe plaja fara probleme, e mult mai hippy. Eu merg acolo de cand eram mic. Din pacate, Sulina se strica in stilul marlanesc tipic romanesc. _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Ian 06, 2009 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
|
Trimis: Mar Ian 06, 2009 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum e iarna, deci ne descurcam bine , insa daca ma credeti, in noiembrie am fost la Sf. Gheorghe si am adus de acolo un velier, si m-au cam innebunit tantarii cand dormeam in cabina . Pana la urma, e si multa legenda in chestia asta cu tantarii, dar cine iubeste Delta nu-si face probleme pentru cateva intepaturi. _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Mar Ian 06, 2009 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acu 2 ani a fost superb. Stateam la cort la pescuit si seara chiar nu era nevoie sa fugi aproape deloc de tantari Ceea ce nu s-a mai repetat si vara trecuta ... |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Vin Ian 09, 2009 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|