Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sulina, in august

Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
valeriani

Data înscrierii: 07/Iul/2009

MesajTrimis: Mar Iul 07, 2009 11:16 am    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

mersi pentru raspuns....sa inteleg ca pt un timp asa scurt sa stau in tulcea ar fi ideal,dar si cel mai frumos?Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mary
Turist

Data înscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2009 3:02 pm    Titlul subiectului: Re: :) Răspunde cu citat (quote)

valeriani a scris:
mersi pentru raspuns....sa inteleg ca pt un timp asa scurt sa stau in tulcea ar fi ideal,dar si cel mai frumos?Smile

eu zic ca ar fi cel mai indicat, dpdv al meu pentru ca pe langa plimbarile di delta mai ai si de vizitat o multime de lucruri, cum ar fi muzeul deltei dunarii care este cel mai mare din S-E europei(asa zicea la stiri) si multe alte obiective. eu zic sa cantaresti bine ce vrei sa faci in concediu si sa te hotarasti asupra locatiei cu cele mai multe oportunitati.
Sus
mihaela84

Data înscrierii: 12/Ian/2010

MesajTrimis: Mar Ian 12, 2010 12:28 pm    Titlul subiectului: Recomand sa mergi in Sulina Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Recomand sa mergi in Sulina in august poti sa te bucuri de un litoral f frumos si de delta dunarii sau pescuit dupa caz.
Eu am stat la Casa Maxim au si un site cazaresulina. ro. Preturi si conditii foarte bune.
Mai jos aveti niste poze cu plaja.

Vacanta placuta!
[img]http://www.cazaresulina.ro/23.jpg?attredirects=0[/img]
Sus
maximiulian

Data înscrierii: 16/Ian/2010

MesajTrimis: Sâm Ian 16, 2010 7:28 pm    Titlul subiectului: Un loc unde sa stati in Sulina Răspunde cu citat (quote)

Casa de vacanta Maxim, o recomand tururor care vor sa mearga in delta si sa isi petreaca concediu la vara
bubble

Data înscrierii: 25/Mai/2011

MesajTrimis: Mie Mai 25, 2011 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sulina este un oras minunat. Este ca un paradis in aer liber (ptr cei care apreciaza natura cu adevarat). Merita vizita macar o data in viata!
emtix
Turist

Data înscrierii: 08/Iun/2011

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2011 6:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dadada, treb neaparat spray Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
miky_aurash
Turist

Data înscrierii: 17/Iun/2011
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 17, 2011 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mojo a scris:
Salut,

Intentionez sa merg in acest an la Sulina pentru cateva zile, dar am auzit ca au inceput sa se construiasca multe vile. Unele dintre ele ar fi chiar langa plaja si se excaveaza la greu nisip pentru a le face loc. Stie cineva cum mai arata plaja in vara asta? Mai e loc si pentru cei care vor sa se rupa de tot?

Pentru ca nu am mai fost la Sulina, nu stiu cat de lunga e plaja. Asa ca va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrage mai departe de o astfel de constructie sau de agitatia ei.

Multumesc

poti sa mergi pe plaja la gura portitei, mult nisip, umbrelute, scoici...sau la o pensiune din jurilvca sau lunca, daca nu gasesti cazare
din lunca faci 30 min cu salupa
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi In august , in Egipt 14
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Sulina sau Sf. Gheorghe 7