| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Crede-ma, am fost pregatit de fiecare data  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
iubaretzu Turist
Data înscrierii: 11/Aug/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
si eu vreau in delta...  |
|
|
| Sus |
|
 |
Doina_vel
Data înscrierii: 20/Mai/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna ziua,
Anul acesta mi-am propus sa mergem si noi in Sf. Gheorghe, pentru relaxare si plaja.
Rog pe toti cei care mai citesc acest forum, si care stiu, sa-mi trimita numere de telefon & adrese de la particulari din Sf. Gheorghe (cazare si masa).
Va multumesc anticipat.
Adresa mea:ppdoina49@yahoo.com |
|
|
| Sus |
|
 |
danyiel Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Mai 27, 2009 5:23 am Titlul subiectului: Re: Sulina, in august |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: | Stie cineva cum e in Delta in august? Vreau sa ajung si aici, pana acum nu am avut ocazia.
M-ar interesa si transportul din Tulcea pana la Sulina si eventual ( dk nu cer prea multe ) si ceva cazare, sa merg la sigur acolo |
in Sulina se ajunge cu nava de pasageri clasica, 4 ore de mars, rapide 2ore de mars sau apelezi la particulari cu barci cu motor mai lente sau rapide.Preturile variaza de la 20 ron la 50 ron pentru rapide , la particulari negociezi cu ei, au pret pe barca si nu la persoana. Daca vrei mai multe informatii sau sugestii suna la 0741655270 _________________ spune Danyiel |
|
|
| Sus |
|
 |
danyiel Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 6:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
[quote="MariOvidiuDanny"]Oups...recunosc nu am fost in delta decat in vizita nu ca sa raman peste noapte...oricum sunt alergica la insecte ... asa ca o sa tin cont pe viitor cand imi planific vacanta...[/quot
daca doresti sa mergi in delta dunarii iti pot da o sugestie, aceea de a merge la Tulcea te cazezi la un particular (este mai ieftin si ai avantajul ca se ocupa de tine cu atentie deosebita) efentual te poate plimba in delta pe unde doresti si ca pret iesi destul de bine. daca te intereseaza am o cunostinta care se ocupa cu asa ceva. Raspunde la 0745014752 _________________ spune Danyiel |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
Data înscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 6:56 am Titlul subiectului: |
|
|
|
cunosc persoane din tulcea si din apropierea ei cu care tineam legatura pana sa plec din tara dar cred ca si acum se ocupa cu agroturismul eu am fost de cateva ori la ei si m-am simtit foarte bine atunci ceea ce vrea sa cred ca nu s-au schimbat cum fac deobicei oamenii
Ultima modificare efectuată de către mary la Mar Iul 07, 2009 10:13 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
Coupex
Data înscrierii: 05/Iun/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Iun 05, 2009 3:09 pm Titlul subiectului: Concediu la Sulina |
|
|
|
Salut ! M-am hotarat sa merg in delta la Sulina dar e prima data si nu cunosc pe nimeni. Ma intereseaza un loc de cazare linistit sa am unde pescui cu toate conditiile de cazare si nu prea scump. Ce imi puteti recomanda si cu ce ar trebui sa fiu pregatit ptr. acea zona. Multumesc ! |
|
|
| Sus |
|
 |
gina73
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: cazara sulina |
|
|
|
v-as ruga sa-mi spuneti daca as gasi la particular cazara pentru 5 persoane(4 adulti si un catel educat ) la finele lui iulie inceputul lui august, ca nu ma indur sa las catelu acasa(nu as avea cu cine) si cam cat ar costa cateva zile |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 9:19 pm Titlul subiectului: Re: cazara sulina |
|
|
|
| gina73 a scris: | | v-as ruga sa-mi spuneti daca as gasi la particular cazara pentru 5 persoane(4 adulti si un catel educat ) la finele lui iulie inceputul lui august, ca nu ma indur sa las catelu acasa(nu as avea cu cine) si cam cat ar costa cateva zile |
dar mai precis ude vrei sa ajungi ? |
|
|
| Sus |
|
 |
gina73
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 4:25 am Titlul subiectului: cazare sulina |
|
|
|
am auzit tot felul de zvonuri legate de frumusetea locului si sincer sunt curioasa nu am fost niciodata in zona deltei si as dori sa stau in sulina sau gura portitei,nu lux,ceva simplu -ca nu suntem pretentiosi -acum 2 zile ne-am hotarat si in afara de faptul ca zona e frumoasa si laudata de multi in rest nu prea sim multe
multumesc anticipat pentru ajutor |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 9:05 pm Titlul subiectului: Re: Concediu la Sulina |
|
|
|
| Coupex a scris: | | Salut ! M-am hotarat sa merg in delta la Sulina dar e prima data si nu cunosc pe nimeni. Ma intereseaza un loc de cazare linistit sa am unde pescui cu toate conditiile de cazare si nu prea scump. Ce imi puteti recomanda si cu ce ar trebui sa fiu pregatit ptr. acea zona. Multumesc ! |
la sulina este foarte bine ca ai ales sa mergi acolo este delta, plaja la marea neagra cam tot ce-ti doresti dar ( exista un dar) preturile nu sunt pentru o zona defavorizata, sincer. nu cunosc pe nimeni acolo care sa se ocupe de rezervari ci ei cand sunt liberi stau pe faleza la debarcader( ponton cum spunem noi )si te acosteaza pe loc , acolo poti sa negociezi preturile pe loc dar atentie mare ca negociezi cam cat vor ei nu este o antireclama dar spun sa stii la ce te astepti . la capitolul transport ai 2 variante :plecari din Tulcea cu nava clasica de pasageri pret bilet 25 lei un drum de 4,5 ore sau nave rapide pe schiuri la un pret de 45 lei de persoana copiii pana la 6 ani nu platesc 6-14 ani 20 lei pe transport un dum de 2 ore. Daca doresti mai multa liniste sunt si alte destinatii in delta cu liniste din belsug |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 9:32 pm Titlul subiectului: Re: cazare sulina |
|
|
|
| gina73 a scris: | am auzit tot felul de zvonuri legate de frumusetea locului si sincer sunt curioasa nu am fost niciodata in zona deltei si as dori sa stau in sulina sau gura portitei,nu lux,ceva simplu -ca nu suntem pretentiosi -acum 2 zile ne-am hotarat si in afara de faptul ca zona e frumoasa si laudata de multi in rest nu prea sim multe
multumesc anticipat pentru ajutor |
la gura portitei nu am mai fost de foarte mult timp dar din cate am aflat sunt niste scoruri( preturi) de te lasa masca. La sulina este o locatie buna cu multe posibilitati de agrement la preturi destul de idestulatoare spune lumea care vine de acolo, dar zic ca a meritat. cunosc persoane din sulina dar ei nu lucreaza cu rezervari ca nu sunt siguri pe cei care-i suna si prefera sa astepte turistii la pontonul de acostare a navelor de pasageri atunci cand au camere libere. despre perturile la cazare nu va pot sune nimic pentru ca ei negociaza la fata locului, dar ca idee preturile sunt f. apropiate de cele ale pesiunilor daca nu chiar egale, depinde cum va intelegeti. tranportul de la tulcea la sulina se poate face cu nava clasica de pasageri, un drum de 4,5 ore la un pret de25 lei ori cu nave rapide pe schiuri 2ore drumul la 45 lei de persoana. la cheltuielile d-voastra de concediu se mai adauga si deplasarile in delta cu barcile cu motor pe care le puteti inchiria de la localnici. un traseu cu 200-250 lei este destul de mult pentru a putea vizita multe locuri de pe langa sulina. in delta sunt mai multe locatii unde va puteti simti bine la un pret bun. concediu placut |
|
|
| Sus |
|
 |
valeriani
Data înscrierii: 07/Iul/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iul 07, 2009 9:41 am Titlul subiectului: vreau sa merg pt prima oara in delta |
|
|
|
dati-mi si mie un sfat , ca nu stiu de unde sa incep!am 3 zile la dispozitie(2 nopti)si vreau sa vad si eu un coltisor de delta!inteleg ca nu are rost sa ma aventurez prea tare in salbaticia Deltei, ca o sa stau mai mult in vapor !mi s-a spus ca sulina e o varianta ok, ca e relativ aproape de Tulcea si ca pt un neinitiat nu ar fi o varianta rea!As vrea ceva detalii...care ar fi cea mai buna cale a simt gustul deltei in 3 zile?transport, proximitate?multumesc mult[[/list] |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Mar Iul 07, 2009 10:06 am Titlul subiectului: Re: vreau sa merg pt prima oara in delta |
|
|
|
| valeriani a scris: | | dati-mi si mie un sfat , ca nu stiu de unde sa incep!am 3 zile la dispozitie(2 nopti)si vreau sa vad si eu un coltisor de delta!inteleg ca nu are rost sa ma aventurez prea tare in salbaticia Deltei, ca o sa stau mai mult in vapor !mi s-a spus ca sulina e o varianta ok, ca e relativ aproape de Tulcea si ca pt un neinitiat nu ar fi o varianta rea!As vrea ceva detalii...care ar fi cea mai buna cale a simt gustul deltei in 3 zile?transport, proximitate?multumesc mult[[/list] |
intr-adevar este aproape de Tulcea:) la capatul Romaniei ai de mers 4.5 ore cu vaporul sau 2ore cu rapida pretul este de 45 lei rapida si 25 lei nava clasica de pasageri. eu ti-as recomanda pe o persoana din Tulcea la care am fost cazata la el acum 2 ani o persoana tare de viata si el si familia dar daca se mai ocupa nu stiu incearca si tu si vazi ce rezolvi. AA tot cu el am fost si in delta pe canal sireasa, garla sontea (parca) din ce mai tin eu minte si a fost super tare ce mai am fost multumita si la pret mi s-a parut (comparativ cu altii) destul de bun. acum nu mai stiu sigur daca are tot acelasi nr de telefon dar incearca la 0741655270 dan este numele lui |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|