Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Straja

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:28 pm    Titlul subiectului: Straja Răspunde cu citat (quote)

Deci , tinand cont ca locuiesc prin zona ( mai exact in Uricani ) am avut ocazia foarte des sa urc in Straja. Este destul de frumos , cabane multe , locuri frumoase . Iarna este super pentru ski . Acum , ce pot sa zic , iarna nu prea am urcat foarte des , imi place mai mult vara , sa urc drumul cu bicicleta.

Ati avut ocazia sa vizitati Straja pana acum ? daca da , ce parere ati avut ?!
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 6:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care i cel mai scurt drum pana acolo venind dinspre Bucuresti?Si mi poti reccomanda o cabana, daca as vrea sa vin acolo intr-un week end?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai scurt drum ar fi prin Rm Valcea - Tg Jiu - defileul - lupeni , pe un drum cat de cat acceptabil. Cabane ar fii mai multe , cam toate sunt destul de ingrijite , o sa caut niste imagini prin arhiva de cd-uri sa vad ce gasesc, ca sa postez imagini cu cabana. Asa o sa te convingi cel mai bine.
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hehe , da e frumos in Straja , am avut si eu ocazia sa ma duc destul de des pe acolo cu prietenii ( de revelion de exemplu ) . Super peisaje, mai ales dimineata cand esti deasupra norilor parca.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkstar_tfd a scris:
Cel mai scurt drum ar fi prin Rm Valcea - Tg Jiu - defileul - lupeni , pe un drum cat de cat acceptabil. Cabane ar fii mai multe , cam toate sunt destul de ingrijite , o sa caut niste imagini prin arhiva de cd-uri sa vad ce gasesc, ca sa postez imagini cu cabana. Asa o sa te convingi cel mai bine.

Rm. Valcea- Targu Jiu am fost si eu, cu trenul.Mi a placut la nebunie prin defileu.
Inca astept pozele pe care le-ai promis
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca cd-ul meu nu mai exista. Oricum cu prima ocazie , cand ajung in Straja fac niste poze si le postez.
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 8:40 am    Titlul subiectului: Despre Staja cu bicicleta Răspunde cu citat (quote)

Este un loc frmos -STRAJA- si iarna si vara,mie imi place mult,dar totusi prea multe cabane(una bagata in cealalta)...dar este frumos.....dar tu din Uricani,ce varsta ai si de cand mergi cu bicicleta in Straja.Am urcat si eu doar o data,as mai urca...tutusi zic ca ar fi mishto daca am urca mai multi cu bicicleta!!!TINEM LEGATURA!!! Very Happy
Sus
lup08
Turist

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 8:45 am    Titlul subiectului: Despre Straja cu bicicleta Răspunde cu citat (quote)

As urca in Straja,cu bicicleta,dar cu telescaunul,am citit pe net ca se poate...oare o fi asa.....si coborarea sa fie nu pe drum ,pe altundeva...puteti sa-mi spuneti pe unde? Confused
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut lup08 . Am urcat cu bicicleta in Straja acum o perioada . A trecut ceva timp de atunci. Am aproape 19 ani . Acum nu mai sunt in Vale din pacate ( sau din fericire ) , a trebuit sa ma mut in Timisoara datorita facultatii. Sigur , tinem legatura , nu e nicio problema. Cand o sa vin acasa in vacanta as fi bucuros sa am cu cine sa ies la o miscare.
lup08
Turist

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...pentru ce-i care shtiu zona sa lase niste mesaje cam pe unde as putea sa cobor,pe langa acel drum...alte trasee! Laughing(as vrea sa postez niste poze pe forum se poate?,cum?,nu prea ma pricep) Very Happy

Ultima modificare efectuată de către lup08 la Mar Aug 14, 2007 5:45 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e problema ce varsta ai , atata timp cat esti responsabil Smile
Alte trasee decat drumul...nu cred ca sunt prea indicate.

Pozele le pui pe un host de imagini iar apoi un url mic aici Very Happy
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkstar_tfd a scris:

Pozele le pui pe un host de imagini iar apoi un url mic aici Very Happy

mai precis pe 99poze.ro
lup08
Turist

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 6:35 am    Titlul subiectului: Straja-varf Răspunde cu citat (quote)

Cum vi se pare,ati fost,eu am fost recent,este foarte frumos Smile ,am vrut sa postez niste poze dar am stat vreo 5 minute sa se termine ce are de facut si mi-am pierdut rabdarea. Very Happy

STRAJA VARF!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Transport Straja 8
Nu sunt mesaje noi Ski in Straja 3
Nu sunt mesaje noi Transport Straja 1