| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:28 pm Titlul subiectului: Straja |
|
|
|
Deci , tinand cont ca locuiesc prin zona ( mai exact in Uricani ) am avut ocazia foarte des sa urc in Straja. Este destul de frumos , cabane multe , locuri frumoase . Iarna este super pentru ski . Acum , ce pot sa zic , iarna nu prea am urcat foarte des , imi place mai mult vara , sa urc drumul cu bicicleta.
Ati avut ocazia sa vizitati Straja pana acum ? daca da , ce parere ati avut ?! _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 6:34 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Care i cel mai scurt drum pana acolo venind dinspre Bucuresti?Si mi poti reccomanda o cabana, daca as vrea sa vin acolo intr-un week end? |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cel mai scurt drum ar fi prin Rm Valcea - Tg Jiu - defileul - lupeni , pe un drum cat de cat acceptabil. Cabane ar fii mai multe , cam toate sunt destul de ingrijite , o sa caut niste imagini prin arhiva de cd-uri sa vad ce gasesc, ca sa postez imagini cu cabana. Asa o sa te convingi cel mai bine. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
hehe , da e frumos in Straja , am avut si eu ocazia sa ma duc destul de des pe acolo cu prietenii ( de revelion de exemplu ) . Super peisaje, mai ales dimineata cand esti deasupra norilor parca. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: | | Cel mai scurt drum ar fi prin Rm Valcea - Tg Jiu - defileul - lupeni , pe un drum cat de cat acceptabil. Cabane ar fii mai multe , cam toate sunt destul de ingrijite , o sa caut niste imagini prin arhiva de cd-uri sa vad ce gasesc, ca sa postez imagini cu cabana. Asa o sa te convingi cel mai bine. |
Rm. Valcea- Targu Jiu am fost si eu, cu trenul.Mi a placut la nebunie prin defileu.
Inca astept pozele pe care le-ai promis |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 8:40 am Titlul subiectului: Despre Staja cu bicicleta |
|
|
|
Este un loc frmos -STRAJA- si iarna si vara,mie imi place mult,dar totusi prea multe cabane(una bagata in cealalta)...dar este frumos.....dar tu din Uricani,ce varsta ai si de cand mergi cu bicicleta in Straja.Am urcat si eu doar o data,as mai urca...tutusi zic ca ar fi mishto daca am urca mai multi cu bicicleta!!!TINEM LEGATURA!!!  |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 8:45 am Titlul subiectului: Despre Straja cu bicicleta |
|
|
|
As urca in Straja,cu bicicleta,dar cu telescaunul,am citit pe net ca se poate...oare o fi asa.....si coborarea sa fie nu pe drum ,pe altundeva...puteti sa-mi spuneti pe unde?  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut lup08 . Am urcat cu bicicleta in Straja acum o perioada . A trecut ceva timp de atunci. Am aproape 19 ani . Acum nu mai sunt in Vale din pacate ( sau din fericire ) , a trebuit sa ma mut in Timisoara datorita facultatii. Sigur , tinem legatura , nu e nicio problema. Cand o sa vin acasa in vacanta as fi bucuros sa am cu cine sa ies la o miscare. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
...pentru ce-i care shtiu zona sa lase niste mesaje cam pe unde as putea sa cobor,pe langa acel drum...alte trasee! (as vrea sa postez niste poze pe forum se poate?,cum?,nu prea ma pricep) 
Ultima modificare efectuată de către lup08 la Mar Aug 14, 2007 5:45 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: |
Pozele le pui pe un host de imagini iar apoi un url mic aici  |
mai precis pe 99poze.ro _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 6:35 am Titlul subiectului: Straja-varf |
|
|
|
Cum vi se pare,ati fost,eu am fost recent,este foarte frumos ,am vrut sa postez niste poze dar am stat vreo 5 minute sa se termine ce are de facut si mi-am pierdut rabdarea.
STRAJA VARF!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|