| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Luiza.Steaua
Data înscrierii: 25/Mar/2009 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 25, 2009 3:46 pm Titlul subiectului: Steaua Bucuresti lanseaza FCSB Tour, Museum & Stadium |
|
|
|
Ideea „FCSB Stadium & Museum Tour ” s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de numerosii nostri suporteri, de a veni in intampinarea lor cu oferte cat mai atractive si mai diversificate legate de echipa lor de suflet.
Intelegem ca pentru a fi trup si suflet pentru culori, suporterii Stelei trebuie sa vada tot ce se intampla in cadrul clubului lor preferat. Turul stadionului si al muzeului este gandit sa fie cat mai transparent si mai deschis publicului larg si de aceea va cuprinde 16 puncte de atractie:
• autocarul echipei
• terenurile de antrenament
• sala de forta
• sala pentru conferinte de presa
• acces turnicheti
• coronament stadion
• intrare tunel
• zona de flash interview
• vestiarul oaspetilor
• traversare teren (pe dalele exterioare)
• banca de rezerve
• masa presei
• lojele
• fotoliile
• muzeul
• magazinul oficial
Accesul cu camere foto si video este permis pe tot parcursul turului.
Vizita se incheie la magazin, unde suporterii vor primi un suvenir din partea clubului.
Toate aceste informatii pot fi accesate si pe site-ul clubului, www.steauafc.com, la sectiunea Stadionul.
Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: fcsbtour@steauafc.com sau la numarul de telefon 021.411.46.56, interior 231– persoana de contact: Andreea Chiriloiu. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Probabil ca mesajul e pe sistemul binecunoscut, adika Post&Run...deci cred ca sunt mici sanse de alte precizari si mesaje...
Anyway...http://www.steauafc.com/ro/articole/inaugurare_fcsb_tour/ |
|
|
| Sus |
|
 |
Luiza.Steaua
|
Trimis: Lun Mar 30, 2009 8:42 am Titlul subiectului: Turul Muzeului si al Stadionului Steaua |
|
|
|
Programul de vizitare:
Luni-Sambata: 10:00 – 16:00
Program la casele de bilete: 09:30 – 16:00
Orele de incepere ale turului: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00.
Preturile pentru “FCSB Stadium & Museum Tour” sunt urmatoarele:
Individual
- bilet intreg – 50 lei
- elevi, studenti, pensionari, abonati – reducere 50% - 25 lei
-copii intre 0-6 ani – intrare gratuita
Elibererea biletului redus se face pe baza carnetului de elev, carnetului de student, cuponului de pensie, abonamentului, certificatului de nastere.
Grup organizat minim 10 persoane - maxim 15 persoane.
- bilet intreg – reducere 25% - 37.5 lei
Grupurile beneficiaza de reducerile de grup doar in cazul rezervarilor on-line sau telefonice |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Mar 30, 2009 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| ti_adm a scris: | Probabil ca mesajul e pe sistemul binecunoscut, adika Post&Run...deci cred ca sunt mici sanse de alte precizari si mesaje...
Anyway...http://www.steauafc.com/ro/articole/inaugurare_fcsb_tour/ |
Se pare ca m-am inselat...
Multumim Luiza pt. extra info. |
|
|
| Sus |
|
 |
Luiza.Steaua
|
Trimis: Lun Mar 30, 2009 4:17 pm Titlul subiectului: Steaua Bucuresti lanseaza FCSB Tour, Museum & Stadium |
|
|
|
Pentru orice alte informatii suplimentare privind organizarea unor excursii la Bucuresti, cu turul orasului, al stadionului si al muzeului, transport, masa si cazare puteti scrie pe adresa:
Luiza@steauafc.com |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|