| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cap ou pas cap Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 2:31 pm Titlul subiectului: statiuni grecia |
|
|
|
Cam ce statiuni interesante sunt de vizitat prin grecia? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
cambes1 Turist
Data înscrierii: 06/Iun/2009 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 10, 2009 8:29 am Titlul subiectului: Skiathos si Halkidiki!!! |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
atravel
Data înscrierii: 14/Oct/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Oct 14, 2010 9:35 pm Titlul subiectului: Re: statiuni grecia |
|
|
|
| cap ou pas cap a scris: | | Cam ce statiuni interesante sunt de vizitat prin grecia? |
eu recomand rodos, creta si thassos. toate sunt de vizitat. |
|
|
| Sus |
|
 |
georgepopescu81 Turist
Data înscrierii: 17/Sep/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu unu in grecia recomand creta, atena, corfu _________________ Trec in noul an cu oferte revelion |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Joi Feb 10, 2011 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Vara asta sper sa ajung si eu in grecia. Am inteles ca insula Corfu este destul de frumoasa si se gaseste cazare la preturi acceptabile _________________ Cazare Predeal Cazare Bran Moeciu Cazare |
|
|
| Sus |
|
 |
crinutz Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| crama a scris: | | Vara asta sper sa ajung si eu in grecia. Am inteles ca insula Corfu este destul de frumoasa si se gaseste cazare la preturi acceptabile |
In Corfu este de mers vara, este o insula destul de mare in comparatie cu altele. Sunt foarte multe lucrui de vizitat/facut aici. Sejururi pe mare, in vecinatate sunt inca 2 insule Paxos si AntiPaxos. Plus au Aqua Land, cel mai mare din Europa, aici te distrezi cel putin o zi.Se mai fac excursii cu vaporas cu fundul din sticla astfel sa vezi pestii din mare. Preturile de cazare sunt in functie de buget, daca vrei pensiune sau 5 stele all inclusive. Noi am fost cu masina, pe autostrada prin munti sunt peste 70 de tunele, frumos de vazut dar destul de departe de ro. In Corfu exista si aeroport, asa ca daca nu-ti place cu masina poti lua avionul. _________________ patuturi copii |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|