|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 11:13 am Titlul subiectului: Statiunea Siofok-cazare |
|
|
|
Ma intereseaza sa ajung acolo, am auzit lucruri deosebite despre Lacul balaton.Cunoasteti ceva oferte pentru cazare? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Probabil cel mai bine ar fi sa cauti cazare in Budapesta , nu e chiar asa de departe. |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru cine doreste sa petreaca cateva zile la lacul Balaton, nu e indicata cazarea in Budapesta, e destul de departe totusi sa bati drumul zilnic. In jurul lacului e plin insa de hoteluri, si de pensiuni sau pur si simplu se gasesc de inchiriat camere la particulari. Preturile la particulari sunt foarte accesibile, si de obicei camerele au si baie proprie si chiar intrare separata. Nu ma intrebati cat costa, ca nu mai stiu, ultima data am fost acum vreo 5 ani, si atunci am platit 10 Euro/persoana/noapte la conditii foarte bune. Insa cunsoc persoane care au fost de curand, si stiu ca preturile sunt accesibile. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|