|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
asismapamond Turist
Data înscrierii: 24/Ian/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 11:05 pm Titlul subiectului: Spune unde vrei sa mergi ? |
|
|
|
Doresti o locatie pe care nu o regasesti in nicio lista ??? Aceasta este una dintre specialitatile noastre. Da-ne un e-mail si spune-ne ce ti-ai dori sa vezi si noi de vom conforma.
Asis Mapamond |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Ando
Data înscrierii: 20/Noi/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Feb 07, 2011 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am citit articolul asta saptamana trecuta si m-a apucat o pofta nebuna sa merg la carnaval
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/calatorii/unde-petreci-de-carnaval-215652.html
Cum bani de Rio de Janeiro nu am, cred ca raman la Venetia
Citat Romania Libera:
Veneția, senzația europeană
În fiecare an, Veneția este invadată de turiști care abia așteaptă să participe la concerte, festivaluri sau baluri mascate. Petrecerea cuprinde deopotrivă străzile, canalele și piețele orașului, care se transformă într-o mare scenă. Anul acesta, carnavalul venețian va avea loc în perioada 26 februarie-8 martie. Centrul carnavalului este Piața San Marco, însă pe toată durata celor două săptămâni au loc evenimente în tot orașul.
Cei mai mulți turiști provin din țările asiatice, dar întâlnești și călători din Europa, cu preponderență din Franța sau Rusia.
Deși românii preferă vara pentru a vizita unul dintre cele mai romantice orașe ale lumii, nici perioada carnavalului nu este ocolită. „Anul trecut, în timpul Carnavalului de la Veneția, toate cursele din și către Veneția erau pline", declară reprezentanții companiei aeriene Carpatair.
Având în vedere succesul zborurilor din anii trecuți, cei de la Carpatair, prin agenția de turism afiliată, Air Service, pun la dispoziția turiștilor români pachete pentru eveniment. „Un pachet cu 3 nopți de cazare la un hotel de 4 stele și mic-dejun inclus și zbor dus-întors costă 298 de euro (taxele de aeroport nu sunt incluse)", explică oficialii companiei. În plus
, pentru a evita aglomerația din oraș, Air Service vinde și pentru evenimente specifice de pe perioada carnavalului. Un bilet pentru „Ciocolata caldă în costume" (26, 27 februarie și 1, 6 martie) costă 50 de euro, cei care vor să participe la „Cina dansantă Il Minuetto" (26, 27 februarie și 4, 6 martie) trebuie să plătească 250 de euro, un bilet la „Carnavalul de Vis" (26 februarie și 5 martie ) costă 450 euro, în timp ce „Venezia Romantica" (8 martie) ajunge la 450 de euro. |
|
|
| Sus |
|
 |
bilete-avion-hotel
Data înscrierii: 14/Ian/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 12:46 pm Titlul subiectului: Sau alege un oras aflat in top 10 orase ale lumii |
|
|
|
Am gasit ceva de acest gen si sper sa te ajute sa te hotarasti. Totodata, cred ca deplasarea va costa si niste banuti buni!
Mult succes!
http : // www . bilete-avion-hotel . ro/Turism-33/Top-obiective-turistice-155/Top-10-cele-mai-frumoase-orase-din-lume-267.html |
|
|
| Sus |
|
 |
ioananita Turist
Data înscrierii: 26/Feb/2012 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Feb 26, 2012 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tocmai m-am intors de la carnavalul din Venetia! Venetia este intr-adevar o destinatie aparte. Sfatul meu este sa cautati cazare in insula pentru a simti cu adevarat atmosfera venetiana si nu in Mestre.
Noi am fost in Roma si din Roma in Venetia am ales calatoria cu trenul. Intercity-ul costa fara nicio reducere 45EUR/pers, dar daca cumperi biletele din timp poti obtine o reducere de 30-40%. Sunt si trenuri mai ieftine cu 17EUR dar nu le recomand, avand in vedere ca seamana cu personalele de la noi.
Cand iesi din gara din Venetia te imbie privelistea canalului cu podurile sale!
Nu trebuie ratata o plimbare cu gondola, aceasta este 80EUR/gondola si au loc 6 persoane. Noi am avut noroc sa gasim 2 rusoaice dornice sa imparta gondola cu noi si astfel costul a fost impartit la 4, deci 20 eur/pers.
Mai trebuie vizitat neaparat Palatul Dogilor cu puntea suspinelor si inchisoarea, nu mai stiu exact cat a costat, dar partea buna este ca ofera reduceri pentru studenti.
In rest, agitatie multa in perioada carnavalului! Pentru mancare recomand magazinul Billa sau McDonald's avand in vedere ca mesele la restaurant sunt destul de scumpe ~ 30 eur/2 pers.
Vremea a fost insorita, temperaturi de 7-10 grade, foarte frumos tinand cont ca este vorba de luna februarie!
Biletul de avion l-am luat cu Alitalia Bucuresti-Roma dus si Venetia-Roma-Bucuresti intors cu 130 EUR/pers. Iar cazarea este in jur de 50-60 EUR in Venetia. Am stat la Hotelul Amadeus 4*.
Pentru alte detalii puteti contacta cu incredere Agentia de turism Voyager, prin intermediul lor am fost si eu:
Tel.: 0268 546 221
Mob: 0788 081 291 / 0788 803 958 _________________ Fericirea o poti regasi cu fiecare calatorie si o poti impartasi la fiecare intoarcere cu cei dragi. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|