Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

sper sa nu aveti aceeasi soarta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adisor

Data înscrierii: 28/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Apr 28, 2010 2:14 pm    Titlul subiectului: sper sa nu aveti aceeasi soarta Răspunde cu citat (quote)

Am fost la "Vila Bran" in data de 16. 04. 2010 cu un grup de 40 de pers si as dori sa-mi exprim profunda dezamagire si nemultumire cu privire la serviciile care ni s-au oferit, raportul calitate- pret fiind unul care ridica multe semne de intrebare. Astfel, desi ni s-a promis la telefon ca vom fi primiti in sala care este amplasata sus si este o locatie mai deosebita, am fost primiti in cea de jos, care nu raspundea absolut deloc asteptarilor noastre (ni se promisese ca va fi o ambianta care sa reflecte specificul romanesc). Am fost primiti intr-o incapere anosta, iar muzica disco straina crea o ambianta deloc romaneasca. Apoi, felul doi, si anume escalop cu ciuperci (nu stiu daca se mai poate numi totusi asa), a constat intr-o bucata de carne de vita foarte tare, fiarta pe jumatate in apa, cu niste cartofi fierti, cu 2 feliute de ciuperci din conserva si un fel de sos (este mult spus "sos"). Desertul a fost o prajitura tare si veche. Ospatarii aruncau priviri grabite celor care nu terminasera de mancat, chiar s-au asezat langa ei, pentru a le da de inteles ca trebuie sa le ia farfuria. Pentru cei 9 euro cu care am fost taxati, consider ca macar o apa minerala ar fi putut fi inclusa in pret. Am acceptat acest pret destul de mare in ideea ca vom avea parte de ceva deosebit, dar ni s-au oferit servicii si produse nici macar de mana a doua. Pe drum, copiii au acuzat greturi si dureri de stomac, din cauza acelei bucati de carne de vita, foarte prost pregatita. Dintr-un bun-simt pe care acum ni-l reprosam, nu ne-am exprimat nemultumirile atunci, insa am considerat necesar sa le exprim pe aceasta cale ptr ca voi, cei ce cititi, sa nu fiti foarte atenti in cazul in care veti alege aceasta destinatie. cele bune!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi In ce agentii de turism aveti incredere? 1
Nu sunt mesaje noi Ce parere aveti despre Steve Fossett ? 5
Nu sunt mesaje noi Ce parere aveti de statiunea Sovata ? 0