|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 5:55 am Titlul subiectului: Slanic Prahova ( sau inca o destinatie de vacanta ) |
|
|
|
Da, consider ca si Slanic Prahova este o destinatie de vacanta destul de interesanta. Tinand cont ca aici este cea mai mare salina din Europa cred ca este foarte important sa incercam sa ne facem un concediu macar de vreo 2-3 zile aici. Conditiile sunt mai mult decat bune , sunt atat camere duble in "Casuta Noastra" cat si loc de camping .
Bun , ca sa raspund din prima si la intrebarea "cum se ajunge acolo?"
- Drumul national DN1, Bucuresti - Ploiesti si apoi fie pe Valea Teleajanului peste dealul Bughea, fie pe Valea Varbilaului si Slanicului din Plopeni.
Informatiile despre accesul in statiune au fost preluate de pe slanic.ro/acces.html _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|