|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
irishman Turist
Data înscrierii: 31/Ian/2009 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 3:08 pm Titlul subiectului: Ski in Straja |
|
|
|
Pentru ca am fost de curand acolo, va pot pune in tema si chiar baga o poza despre conditiile de acolo.
Cat am fost noi am prins multa gheata, erau greu de schiat, asta pana acum o saptamana cand a nins serios si ne-am putut bucura de zapada.
( Am o poza aproape la fel cu Lupeniul, cam cu acceasi strat de zapda, nu m-am mai chinuit sa uploadez alta ). _________________ Cars Leitrim :: Cars Limerick :: Cars Longford :: Cars Louth |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
winrogo Turist
Data înscrierii: 02/Dec/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Dec 16, 2011 4:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru cazare, transport(din zona sau din localitatea d-tra), tabere, excursii montane si tot ce vreti sa stiti despre Straja va stau la dispozitie la :
-tel 0721264789 / 0761609633
-winrogo@yahoo.com
-www.straja360.com _________________ "Lume multa, oameni putini" . Incerc sa fiu om... |
|
|
| Sus |
|
 |
v1ct00rd
Data înscrierii: 17/Dec/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mie imi place foarte mult in Straja. Partia e foarte buna, iar preturile sunt mici. _________________ telefoane mobile |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|