Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sithonia, Sarti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 28, 2010 12:24 pm    Titlul subiectului: Sithonia, Sarti Răspunde cu citat (quote)

Ne-am intors zilele astea din concediu in Grecia, pe care anul acesta l-am petrecut in Sarti.
Sarti e o statiune din cate se pare mai putin cunoscuta de catre turistii romani. Sunt destul de putini aici si nici oferte prea multe nu am vazut la agentiile din Romania. Cei ai multi aici sunt se pare turistii unguri, sarbi si nemti, cehi, slovaci, polonezi, cam in aceasta ordine.
Statiunea este destul de mare, cam aproape. 2 km de-a lungul plajei in zona estica a bratului Sithonia, pe la mijlocul acestuia. De la rondul din capul bratului, sunt cam 35 de kilometri de mers pana aici.
Statiunea este rezonabil de animata, avand cam toate posibilitatile de distractie pe care le gasesti si in celelalte statiuni grecesti.
Plaja este buna, apa insa fiind destul de adanca in doar putini metri de la mal.
Panorama este insa deosebita, statiunea fiind aproximativ in dreptul celui mai inalt varf al muntelui Athos.
Sunt 2 zone ale statiunii, despartite de o zona de cateva sute de metri cu un teren de fotbal, un rau si alte mici terenuri virane. Partea de nord, cea mai mare, este compusa din partea veche a satului si o zona cu vile mai noi. Aici se afla si zona de promenada si de restaurante a statiunii. Partea de sud este mult mai mica si practic la ceva distanta de zona de maxim interes a statiunii.
Eu v-as recomanda sa va cazati in jumatatea de sud a partii nordice, zona fiind indeajuns de aproape e zona de promenada dar totusi mai linistita si mai aerisita dpdv al cladirilor si densitatii de oameni.
Cateva vile, hoteluri care aratau ok: Hotel Apollon (unde am stat si noi), vila Galini, Hotel Ostraco, Hotel Sarti Plaza, Hotel Corali.

Ultima modificare efectuată de către george la Lun Iun 28, 2010 1:07 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 28, 2010 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin si cu ceva poze.

Statiunea:

Panorama catre Muntele Athos:

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotel Apollon, Sarti 0
Nu sunt mesaje noi SITHONIA, Metamorfossis 4