|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
n_simona
Data înscrierii: 06/Feb/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 8:36 am Titlul subiectului: SITHONIA, Metamorfossis |
|
|
|
Buna ziua,
Sunt noua pe forum si sper sa nu fac vreo boroboata!
M-ar interesa ce ar fi de vizitat in Sithonia si nu numai. A mai fost cineva?
Eu merg anul acesta in Metamorfossis, la sfarsitul lunii iunie (21). Stie cineva cum este plaja, vremea?
Ce ruta imi recomandati? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
radu99 Turist
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Hello,
Nu stiu f. multe despre Metamorfosis. Eu am fost tot in Sithonia, dar cativa kilometri mai la sud, in neod marmaras.
Sunt f. multe locuri de vizitat in zona. Daca esti cu masina, itzi recomand un tur al bratului Sithonia (e un drum f. ok care il inconjoara pe ambele parti), in special partea de est, dinspre muntele Athos. panorama din Vourvourou si Sarti este fantastica. De asemenea, pot sa spun ca mi-au placut mult mai mult plajele din partea estica.
O sa gasiti oricum acolo destule oferte si pentru destinatii mai indepartate, gen vizite la manastiti, alte statiuni etc. Sigur nu o sa va plictisiti
Ce intzelegi prin "ruta"? Te referi la drumul din Romania pana in Sithonia? |
|
|
| Sus |
|
 |
n_simona
Data înscrierii: 06/Feb/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna,
Stiu ca se lucra la centura Sofiei anul trecut si ne-am deplasat destul de greu. Eram curioasa daca ar mai fi vreo varianta prin Bulgaria.
Anul trecut am urmat traseul propus de viamicheline pana in Olympic Beach.
Se fac excursii din Sithonia catre insule? As vrea sa ajung in Thassos, chiar si cu ferry!
| radu99 a scris: | Hello,
Nu stiu f. multe despre Metamorfosis. Eu am fost tot in Sithonia, dar cativa kilometri mai la sud, in neod marmaras.
Sunt f. multe locuri de vizitat in zona. Daca esti cu masina, itzi recomand un tur al bratului Sithonia (e un drum f. ok care il inconjoara pe ambele parti), in special partea de est, dinspre muntele Athos. panorama din Vourvourou si Sarti este fantastica. De asemenea, pot sa spun ca mi-au placut mult mai mult plajele din partea estica.
O sa gasiti oricum acolo destule oferte si pentru destinatii mai indepartate, gen vizite la manastiti, alte statiuni etc. Sigur nu o sa va plictisiti
Ce intzelegi prin "ruta"? Te referi la drumul din Romania pana in Sithonia? |  |
|
|
| Sus |
|
 |
radu99 Turist
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Feb 08, 2008 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Mai e si varianta prin Veliko Tarnovo si Stara Zagora, dar nu cred ca e recomandata din cauza drumului mai prost. |
|
|
| Sus |
|
 |
adrianos
Data înscrierii: 12/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 7:38 am Titlul subiectului: neos marmaras |
|
|
|
radu,te rog daca ai ceva fotografii de la miramare bungalows sa-mi trimiti si mie la dum_bym@yahoo.com.in august merg acolo si din cele 3 fotografii de pe site nu vad mare lucru.multumesc! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|