Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Site dedicat statiunii montane Ranca

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hascu

Data înscrierii: 28/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 3:31 am    Titlul subiectului: Site dedicat statiunii montane Ranca Răspunde cu citat (quote)

Datorita frumusetilor din zona Parang, am decis sa aloc din timpul meu liber pentru realizarea sitului dedicat statiunii montane Ranca, cu harti ale zonei interactive!
Sa-i uram La multi ani!
P.S. Nimeni nu este perfect http://www.ranca.uv.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 5:47 am    Titlul subiectului: Re: SITE DEDICAT STATIUNII MONTANE RANCA Răspunde cu citat (quote)

Cred ca era mai frumos daca postai si tu la introducere cate ceva despre tine ca sa stim si noi , restul de pe forum cine esti si cu ce te ocupi. Inafara de asta , ai postat link , bun , ai postat descriere , bun; dar nu mai scrie cu majuscule tot mesajul tau ca nu suntem orbi!
hascu

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Re: SITE DEDICAT STATIUNII MONTANE RANCA Răspunde cu citat (quote)

Mai crdarkstar_tfd cred ca era mai frumos daca ne spuneai cate ceva despre tine ca sa stim si noi , restul de pe forum cine esti si cu ce te ocupi. Poate lucrezi in Politie de vreme ce te intereseaza cu ce se ocupa altii !!!
Crezi ca tu esti perfect !?
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 5:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am postat , dai un search si o sa vezi ca am postat destule informatii despre mine. Mai in toate posturile se mai arata o bucatica din personalitatea mea. Nu cred ca ar trebui sa comparam macar, nu vreau sa deschid flame-uri dar eu am peste 200 de posturi in timp ce tu abia te-ai inregistrat si ai postat direct link, si pe deasupra si intr-o zona gresita. Nu lucrez nici la Politie , dupa cum am zis mai sus daca dadeai un search aflai si ce ma ocup. Nu exista asa ceva ca perfect , poate doar in anumite conditii este ceva perfect , dar este o perfectiune relativa. Nu am spus niciodata ca sunt perfect si nu stiu ce relevanta are asta in faptul ca ai POSTAT GRESIT .
hascu

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 12:58 pm    Titlul subiectului: FORUM Răspunde cu citat (quote)

Very Happy

Icepand de azi puteti posta pe forumul statiunii RANCA .

Va asteptam !
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam multa reclama gratis iti faci...nu ti se pare!?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Cam multa reclama gratis iti faci...nu ti se pare!?

Asta incercam sa explic si eu . Si dupa ce ca face reclama si ii este permis pana la un anumit punct , mai posteaza si in aria gresita. Asta imi suna a spam ce faci baiatule...
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Post-uri modificate pt. supra reclama.
Topic inchis.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Recomandari site-uri de travel 28
Nu sunt mesaje noi Chestionar- achizitionarea online de articole montane 0
Nu sunt mesaje noi O alta statiune foarte frumoasa...Ranca 2