Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sighisoara

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 2:15 pm    Titlul subiectului: Sighisoara Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare un oras deosebit, desi nu am fost niciodata acolo. Cum este? Chiar are aerul acela medieval despre care se tot spune?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici eu nu am fost , poate ca ajung anul acesta. Stiu ca Festivalul Medieval Sighișoara are loc, in fiecare an, pe la sfarsitul lui iulie, in ultimul weekend . Poate ca ma voi duce atunci .
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tin minte ca am fost in urma cu vreo 2-3 ani la Sighișoara. De asemenea va pot spune ca este singura cetate locuită din Europa și una dintre cele mai frumoase. După ce te instalezi, te poți rătăci printre străduțele pavate ale orășelului. Sunt si o serie de evenimente organizate aici : concerte , piese de teatru , proiectii...
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si o intrebare stupida: cu ce ajung acolo? Cat face un tren din Bucuresti pana in Sighisoara?
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu eu nu exista un tren direct Bucuresti spre Sighisoara sau macar printr-o zona apropiata. Eu zic sa incerci sa te intrepti spre autocare sau ceva de genul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E super Sighisoara, am fost in februarie anul asta. Nu va cazati la pensiunile din zona garii, sunt cuibare de "fetite" si pestii aferenti Wink . Ca sa ajungeti cu trenul, evitati personalul (vagoane cu etaj), mai infect decat o cursa de navetisti Smile . De obicei legaturile sunt din Brasov, relatia Medias-Teius-Cluj.
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde te-ai cazat in Sighisoara?
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Casa "Legenda", str. Bastionului, nr. 8 bis, in interiorul cetatii.
http://legenda.ro/ro/
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arata frumos...dar si preturile sunt destul de mari...In ce camera ai stat? Veche , Medievala etc?
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Madalina a scris:
Arata frumos...dar si preturile sunt destul de mari...In ce camera ai stat? Veche , Medievala etc?

Chiar ca arata frumos. Preturile sunt cum sunt , dar ma gandesc ca nu te duci sa stai acolo ca la mare , 10 zile. O noapte e de ajuns , ai 2 zile de colindat prin preajma.
Sus
alinalin0
Turist

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:

220 RON/noapte/camera Sad
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 7:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alinalin0 a scris:
Vali a scris:

220 RON/noapte/camera Sad

E mult, orice ai zice. Sunt convins ca exista alte variante mai ieftine de cazare in Sighisoara
Sus
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 6:46 am    Titlul subiectului: Sighisoara Răspunde cu citat (quote)

Foarte frumos la Sighisoara,am fost acum 2 ani....sunt foarte frumoase acele strazi si cladirile medievale,E SUPER! Laughing
Sus
sighisoara
Turist

Data înscrierii: 26/Ian/2010

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 3:09 pm    Titlul subiectului: Nu ratati Sighisoara din concediul vostru Răspunde cu citat (quote)

Sighisoara este un oras super, cetatea magnifica intradevar , puteti vedea imagini live aici www.sighisoara-info.blogspot.com
Sus
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Mar Feb 16, 2010 6:33 pm    Titlul subiectului: cazare superba medievala in cetatea eterna Răspunde cu citat (quote)

nu o sa va vina sa credeti, dar exista cazare tematica si in romania, si in cel mai "tematic" oras din tara : vila franka din sighisoara e cea mai tare experienta medievala. galerie foto superba la http://www.protravel.ro/viewUnitPhotos.action?id=25. macar sa vedeti, mi-a luat mintile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Sighisoara, my love 3
Nu sunt mesaje noi Sighisoara - chestionar important 0