|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:58 pm Titlul subiectului: Sibiu, Capitala Europeana 2007 |
|
|
|
Vrem sa mergem si noi la Sibiu un weekend. In ce saptamana din Iulie credeti ca e mai bine sa mergem? (dpdv evenimente, spectacole etc)
Cam cat costa o cazare medie in Sibiu (2-3 stele) ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde si de gusturile tale, ptr. ca fiecare week end este plin dpdv al evenimentelor care au loc, doar vorbim despre Sibiu,Capitala culturala a Europei  |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu iti recomand sa vizitezi bisericile sasesti fortificate de prin imprejurimi, Piata Huet, Piata Mica...Sunt atatea de vizitat, timp sa ai.
Sunt locuri in care m-am simtit de parca Germania s-ar fi mutat in Sibiu  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ahh , Sibiul ! UN oras SUPERB. AM avut ocazia sa vizitez sibiul foarte des. Defapt m-am nascut in Sibiu , dar parintii au fost nevoiti sa se mute , insa am foarte multe neamuri prin zona si cu orice ocazie , le vizitez.
Imi pare rau ca nu am reusit sa prind concertele de anul acesta. Pe data de 17 Iunie se gata si concertele , insa eu trebuie sa ma pregatesc pentru anumite examene.
Daca ai timp iti sugerez sa incerci sa te duci acum in weekend. O sa fie grozav. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 7:14 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Week end ul asta are loc in Sibiu festivalul rock Artmania.Din strainatate vin:Within Temptation, The Gatering, My Dying Bride, Tarot, After Forever si britanicii de la Anathema.
Bineinteles vor canta si trupe rock de la noi: Celelalte Cuvinte (astazi), Cargo (maine), Iris si Vita-de-Vie (duminica). Festivalul se incheie in seara de duminica |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: | Week end ul asta are loc in Sibiu festivalul rock Artmania.Din strainatate vin:Within Temptation, The Gatering, My Dying Bride, Tarot, After Forever si britanicii de la Anathema.
Bineinteles vor canta si trupe rock de la noi: Celelalte Cuvinte (astazi), Cargo (maine), Iris si Vita-de-Vie (duminica). Festivalul se incheie in seara de duminica |
Within Temptation era motivul principal pentru care as fi incercat sa ma duc la Sibiu. Insa , azi am fost la timisoara , maine probabil plecat prin zona , nu mai am cand sa ajung. Daca reusesti sa ajungi la concert opreste-te sa ne zici o parere ! _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|