| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 3:06 pm Titlul subiectului: Si un pic despre Iasi |
|
|
|
Se pare ca pana acum am discutat doar despre statiunile mici , despre locurile destul de linistite din munti sau dintre dealuri , locuri uitate se sunetul sutelor de masini pe care de altfel il auzim zilnic in orasele in care locuim.
Eu propun sa ne gandim la ceva obiective turistice din marile orase. Spre exemplu Iasul ( o sa incep cu Iasul pentru ca ma atrage istoria lui bogata ) are Palatul Culturii, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Teatrul National, Palatul Roznovanu, Manastirea "Sf. Trei Ierarhi" , Casa Dosoftei, Biserica "Sf. Nicolae Domnesc" . Mi se par niste puncte de pe harta Iasului care trebuie vizitate macar o data in viata. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pana acum nu am avut ocazia sa vizitez orasul Iasi , sper ca de acum inainte... _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am o prietena care ma tot bate la cap in legatura cu Iasi, ca este foarte frumos.Intr-o buna zi voi ajunge pe acolo si o sa vad daca Iasiul e intr-adevar asa  |
|
|
| Sus |
|
 |
catalin.mantescu Turist
Data înscrierii: 14/Aug/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da intr-adevar este un oras frumos si plin de istorie..... pacat ca este locuit
Are preturi f mari la cazare si este plin de femei frumoase Hotelurile si carciumile sunt insa jaf la drumul mare  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| catalin.mantescu a scris: | Da intr-adevar este un oras frumos si plin de istorie..... pacat ca este locuit
Are preturi f mari la cazare si este plin de femei frumoase Hotelurile si carciumile sunt insa jaf la drumul mare  |
Off Off...ce poti admira tu la un oras...  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|