Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Shopping in Turcia?!

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Shopping in Turcia?! Răspunde cu citat (quote)

Am auzit de la un amic ca in Turcia, pe la bazaruri sunt preturi convenabile, in special la incaltaminte. El le cumpara de acolo si le vinde aici la pret dublu (aproape).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hmm...pai acest lucru este mai mult decat shopping. Se poate vorbi de o afacere aici. Pleaca des in Turcia ?
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer nu stiu cat de des pleaca. Aproximativ o data la 2 saptamani. Ce stiu eu , este ca marfa pe care o aduce este de calitate , si la pret avantajos comparativ cu preturile din mall-uri.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne poti da un exemplu? Cam la ce pret ajunge o pereche de adidasi (de exemplu) ?!
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La 2 milioane iar prin mall-uri ii gasesti la 3-4 milioane. Deci destul de avantajos.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca si marfa este la aceasi calitate ca aceea pe care o gasesti prin mall-uri ...e bine daca nu...nu prea vad ce "afacere" ai facut.
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 8:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o parere foarte proasta despre marfa fabricata in Turcia...Tot ce tine de Turcia imi inspira neseriozitate....lipsa de profesionalism....
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Am o parere foarte proasta despre marfa fabricata in Turcia...Tot ce tine de Turcia imi inspira neseriozitate....lipsa de profesionalism....

Nu neaparat toata marfa fabricata aici...Daca au fost cateva cazuri nu cred ca este cazul sa generalizam.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am cumparat multe produse fabricate in Turcia si nu am avut absolut nici o problema. Denisa , in acest caz ma pot considera norocos ?!
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:
Eu am cumparat multe produse fabricate in Turcia si nu am avut absolut nici o problema. Denisa , in acest caz ma pot considera norocos ?!

Esti tu norocos sau eu ghinionista Crying or Very sad
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cunosteam intr-o vreme o persoana care se ocupa cu aceeasi chestie despre care vorbea ruthless , doar ca el le aducea din Bulgaria. Si erau toate firme gen Nike ( tricouri , adidasi ... ). Aducea marfa de calitate , nu stiu daca erau cumparate sau nu , dar erau de calitate.
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca erau cumparate...nu prea vad de unde le putea fura. Rolling Eyes
Si este destul profit asa...Sa zicem ca le cumpara cu 12 Euro , si aici le vinde cu 30 E ( echivalentul in lei) Oare nu e o afacere buna ?
loreley
Turist

Data înscrierii: 01/Sep/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 1:51 pm    Titlul subiectului: Sunt si lucruri bune Răspunde cu citat (quote)

Cel putin asa am auzit! Sunt lucruei de calitati diferite, adica pt. toate buzunarele; si mie mi-a spus cineva care mergea des dupa marfa in Turcia. Romanii care fac comert cumpara, desigur, ce e mai ieftin ca sa vinda acasa, cu un adaos care le ridica la pretul pina la al celor de calitate superioara din Turcia.
Alice
VIP

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 1:02 pm    Titlul subiectului: Re: Sunt si lucruri bune Răspunde cu citat (quote)

loreley a scris:
Cel putin asa am auzit! Sunt lucruei de calitati diferite, adica pt. toate buzunarele; si mie mi-a spus cineva care mergea des dupa marfa in Turcia. Romanii care fac comert cumpara, desigur, ce e mai ieftin ca sa vinda acasa, cu un adaos care le ridica la pretul pina la al celor de calitate superioara din Turcia.

Mai precis unde in Turcia ? Rolling Eyes
Sus
rxlibra

Data înscrierii: 03/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut ocazia sa plec mai des in Turcia, cu probleme de servici si am intanlit persoane in autocar, care aveau magazine in Mall, ei bine, aceste persoane cumparu marfa din Istanbul si o vindea in Mall, sau in Europa la Dragon, preturi??? le stiti foarte bine, deci chestia cu "am facut cumparaturi la Mall tine de FITZE.
Cumperi acealasi produs din locuri diferite la preturi diferite ca doar se mai plateste si chiria la un magazin de lux, nu?
In Tucia gasesti si marfuri f f bune si de calitate, depinde de unde cumperi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Shopping in Dubai 3
Nu sunt mesaje noi Hai in Turcia ! Da' unde in Turcia? 10