| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: Shopping in Turcia?! |
|
|
|
Am auzit de la un amic ca in Turcia, pe la bazaruri sunt preturi convenabile, in special la incaltaminte. El le cumpara de acolo si le vinde aici la pret dublu (aproape). |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Hmm...pai acest lucru este mai mult decat shopping. Se poate vorbi de o afacere aici. Pleaca des in Turcia ? |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincer nu stiu cat de des pleaca. Aproximativ o data la 2 saptamani. Ce stiu eu , este ca marfa pe care o aduce este de calitate , si la pret avantajos comparativ cu preturile din mall-uri. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ne poti da un exemplu? Cam la ce pret ajunge o pereche de adidasi (de exemplu) ?! _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
La 2 milioane iar prin mall-uri ii gasesti la 3-4 milioane. Deci destul de avantajos. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca si marfa este la aceasi calitate ca aceea pe care o gasesti prin mall-uri ...e bine daca nu...nu prea vad ce "afacere" ai facut. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am o parere foarte proasta despre marfa fabricata in Turcia...Tot ce tine de Turcia imi inspira neseriozitate....lipsa de profesionalism.... |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Am o parere foarte proasta despre marfa fabricata in Turcia...Tot ce tine de Turcia imi inspira neseriozitate....lipsa de profesionalism.... |
Nu neaparat toata marfa fabricata aici...Daca au fost cateva cazuri nu cred ca este cazul sa generalizam. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am cumparat multe produse fabricate in Turcia si nu am avut absolut nici o problema. Denisa , in acest caz ma pot considera norocos ?! _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| DaNN a scris: | | Eu am cumparat multe produse fabricate in Turcia si nu am avut absolut nici o problema. Denisa , in acest caz ma pot considera norocos ?! |
Esti tu norocos sau eu ghinionista  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cunosteam intr-o vreme o persoana care se ocupa cu aceeasi chestie despre care vorbea ruthless , doar ca el le aducea din Bulgaria. Si erau toate firme gen Nike ( tricouri , adidasi ... ). Aducea marfa de calitate , nu stiu daca erau cumparate sau nu , dar erau de calitate. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu cred ca erau cumparate...nu prea vad de unde le putea fura.
Si este destul profit asa...Sa zicem ca le cumpara cu 12 Euro , si aici le vinde cu 30 E ( echivalentul in lei) Oare nu e o afacere buna ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
loreley Turist
Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 7 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm Sep 01, 2007 1:51 pm Titlul subiectului: Sunt si lucruri bune |
|
|
|
Cel putin asa am auzit! Sunt lucruei de calitati diferite, adica pt. toate buzunarele; si mie mi-a spus cineva care mergea des dupa marfa in Turcia. Romanii care fac comert cumpara, desigur, ce e mai ieftin ca sa vinda acasa, cu un adaos care le ridica la pretul pina la al celor de calitate superioara din Turcia. _________________ viata este o lupta deci.....lupta! |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 1:02 pm Titlul subiectului: Re: Sunt si lucruri bune |
|
|
|
| loreley a scris: | | Cel putin asa am auzit! Sunt lucruei de calitati diferite, adica pt. toate buzunarele; si mie mi-a spus cineva care mergea des dupa marfa in Turcia. Romanii care fac comert cumpara, desigur, ce e mai ieftin ca sa vinda acasa, cu un adaos care le ridica la pretul pina la al celor de calitate superioara din Turcia. |
Mai precis unde in Turcia ?  |
|
|
| Sus |
|
 |
rxlibra
Data înscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am avut ocazia sa plec mai des in Turcia, cu probleme de servici si am intanlit persoane in autocar, care aveau magazine in Mall, ei bine, aceste persoane cumparu marfa din Istanbul si o vindea in Mall, sau in Europa la Dragon, preturi??? le stiti foarte bine, deci chestia cu "am facut cumparaturi la Mall tine de FITZE.
Cumperi acealasi produs din locuri diferite la preturi diferite ca doar se mai plateste si chiria la un magazin de lux, nu?
In Tucia gasesti si marfuri f f bune si de calitate, depinde de unde cumperi. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|