|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:12 am Titlul subiectului: Shopping in Europa, Locatii. |
|
|
|
Haideti sa facem o lista cu cele mai bune locuri pentru shopping din Europa.
Se apropie sezonul concediilor si poate mai aflam cate ceva nou.
Eu una, vreau sa ajung in SCS si la Parndorf in Austria deci incep eu lista.
1. Parndorf, Austria.
2.SCS, Viena, Austria. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
3.Outletul de Sud din Budapesta, sau ceva in genul
4.Bazarul la Cernauti! ( ) i mean it! prietenii stiu de ce) _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
in general, fiecare oras mare are cate un centru de shopping celebru. O puteti vedea si la voi in oras, dar si in mai toate capitalele si nu numai. De obicei, centrul comercial e in zona centrului, care de altfel coincide si cu traseul cel mai vizitat al unui oras. Asa ca, bafta la cumparaturi! |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu vreau sa par snob, sau ceva in genul, dar din calatoriile/ permisiile mele, cele mai de bun gust haine, le-am cumparat in Italia, mai ales la Milano, unde Puma are un centru de toata frumusetea cu preturi convenabile.
Totusi, din ce am inteles, si in tara au inceput sa apara magazine cu preturi bune, asa ca nu vad rostul unei deplasari in afara tarii, doar pentru shopping. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|