Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sharm el Sheikh

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
irishman
Turist

Data înscrierii: 31/Ian/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 11:09 am    Titlul subiectului: Sharm el Sheikh Răspunde cu citat (quote)

Tot cautand pe net am gasit ceva recomandari bune despre Sharm el Sheikh, denumita si perla Sinaiului. Am vazut ca din Romania e un zbor de 3 ore pana acolo, te costa aproximativ 300 de euro. Intreb persoanele care au fost acolo, merita vizitat? Cum a fost, ce merita vizitat, ce trebuie evitat ?
Cappyan2010
Turist

Data înscrierii: 05/Apr/2011

MesajTrimis: Mar Apr 05, 2011 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, eu am fost anu trecut acolo - am vrut neeaparat sa ajung in egipt sa vad piramidele - si am ales sharm-ul (MARE GRESEALA) conditiile la hotel sunt aceleasica si in turcia ..... intradevar au resorturi frumoase ...... in rest ..... gunoaie peste tot ..... si lume care dormea pe jos in er liber Smile)
In afara resortului arata groaznikkkk ....... Si acum referitor la la piramide ....... sa pleci din sharm pana in cairo .... este un drum cu autocarul infernal de 8 ore dus 8 ore intors ..... Imaginati-va sa pleci pe la 1 noaptea (kinuindu-te sa dormi si u in jegu ala de autocar ) . ajungi in cairo la piramide pe la 9 dimineata ....... si acolo incepe aventura ...... plimbari in aglomeratie la 45 de grade ....... vezi piramidele ...... (nimik deosebit) strict punctul meu de vedere .......... si dupa misunat prin caldurile alea pana la ora 7 seara ....... iarasi inca 8 ore de autocar ....... SUPEEERR
Deci sfatul meu...... in cazul in care vrei sa vezi piramidele dute direct in cairo sau undeva mai aproape de 800 de km Razz .......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mie Iun 01, 2011 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca mergi doar pentru vizita in Egipt , piramide , valea regilor etc , orice statiunea ai alege este un pic peste mana , toate sunt la distanta de obiectivele turistice . Cea mai buna varianta pentru vizitata este un circuit sau un circuit combinat cu sejur . Ma gandesc ca pana acum ti-ai indeplinit visul de a vizita Sharm-ul , oricum pe alti turisti interesati , este o statiunea superba pentru scufundari
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Egipt - Sharm el Sheikh, Hotel Sonesta Club 2