|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
antikus
Data înscrierii: 22/Mar/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 6:10 pm Titlul subiectului: Sfaturi utile Turcia |
|
|
|
Sfaturi utile pentru cei ce vor sa-si petreaca vacanta in Turcia:
1. Ghizii de hotel sunt de fapt ghizii portmoneelor voastre!!! Filtrati bine tot ce va spun ei, interesul lor e sa va goleasca pormoneele prin 2 metode: shoping (cu preturi de 3 ori pe putin umflate) si excursii care si acele au preturi pe putin dublate!!!
2. Daca vreti sa vizitati (excursii) va recomand agentiile de strada (Ginza Travel, Maxwel, etc.) cu toata increderea, au preturile mult mai mici decit turoperatorul. Ghidul poate sa va spuna multe si marunte... nu-l credeti, interesul lui ca banii dumneavastra sa ajunga la el in pormoneu, nu in strada!
3. La cumparaturi mergeti pe cont propriu, o sa va propuna incepind de la chelner... terminind cu femeia de servici sa mergeti ca va duce el chiar la fabrica... bla bla - in nici un caz (!), au comision din asta 20 - 30%. In Turcia din tot ce misca iese bani.
4. Cel mai bine e daca va luati si euro cat si dolari.
5. Oriunde nu va-ti afla sunteti in siguranta, in Turcia nu veti fi jefuit sau furat in schimb teapa va paste la orice colt!
Bafta!
Daca mai aveti careva intrebari, va raspund oricind. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Mar 22, 2010 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
multumim pentru sfaturi.
Ce excursii merita platite in concediul din Antalya? _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
cris23 Turist
Data înscrierii: 12/Mar/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Mar 23, 2010 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
N-am fost niciodata in Turcia, dar din ce am auzit nu e chiar asa de rau. Mi se pare normal sa fie nevoie sa platesti pentru servicii. Mai ales daca vorbesti doar engleza. Apropo, pentru cine stie, cat de mult se vorbeste engleza in Turcia?
De exemplu in Italia se vorbeste foarte rar. Soferii de autobuz, functionarii de la gara, abia stiu cateva fraze. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|