|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adrian65
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: Sfaturi pentru calatoria in Turcia |
|
|
|
Salut!
Vrem sa plecam in Turcia cu masina proprie (fara leasing) in zona Ayvalik.
Ne poate ajuta cineva cu sfaturi pentru:
- plata vizelor, taxa autostrada - in ce moneda se platesc, trebuie lire?
- care este orarul bacului de la Canakale? Se asteapta mult?
- cum se circula pe sosele? (comparativ cu Bucuresti)
A mai fost cineva in Ayvalik? De acolo am vrea sa vizitam si insula Lesbos.
Multumesc _________________ Adrian |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
adit
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost in urma cu trei ani la Akcay,o statiune situata la cca 40 km de Ayvalik.Am fost intr-o excursie organizata cu autocarul,asa ca multe informatii despre transport cu masina proprie nu pot sa-ti dau.Drumul mi s-a parut bun,dar cam ingust si neaglomerat.Viza se ia din frontiera turca si costa 10 euro.In Turcia este indicat sa ai lire,schimbi peste tot,la banci,bijuterii,oficii postale.Tin minte ca cel mai bun curs l-am gasit in Edirne,unde ,din pacate,am schimbat o suma mica de bani.Ferry circula ziua cam din ora in ora,programul exact nu-l stiu,doar ca noaptea,la intoarcere am asteptat vreo 2 ore sa vina.
Zona in care vei merge este mai putin cunoscuta turistilor din Romania,cel putin in Akcay nu erau decat turisti turci .Poate tocmai asta mi-a placut .Anul asta voi merge si eu intr-o statiune linga Ayvalik,tot cu autocar.Sfatul meu este sa-ti rezervi locurile la hotel inainte de a pleca.Ti-am raspuns cam vag,daca vrei sa ma intrebi ceva amanunte,imi va face placere sa-ti raspund |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|