arghir_horia
Data înscrierii: 31/Ian/2008 Mesaje: 1 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: sejururi in insule la localnici |
|
|
|
Ca toti cei care in copilarie am citit sau am auzit ILIADA sau mai bine ODISEEA, am fost fascinati de plutirea printre insulele grecesti. Am completat cu albume de arta despre ionic, doric, corintic si l-am vazut pe Zorba Grecul dansand Sirtaki ( poate ese corect!). Doresc sa hoinaresc prin insule. Sunt profesor, mai am ceva pana la pensie si nu-mi pot permite croaziere pe Marea Egee, sau chartere in Creta la 4-5#.
Doresc sa plec din Pireu cu ferry, dau 10 Eur. si ajung in Myconos. Mi-ar placea sa fiu gazduit la o familie de varsta medie, care sa inteleaga limba engleza/romana si sa ma plimb cu barca peste tot. Cine stie unde exista asa ceva? Este valabil si pentru alte insule, de ce nu? Ador preparatele grecesti traditionale pe care le pregatea mama si bunica.
Degust cu mare placere cafea, prajituri, peste, legume, oaie, branzeturi, berbec, fructe. Sper sa am si bani pentru toate poftele! Astept raspuns de la orisicine, pe bucati, franturi... Orice informatie este f.f. buna. Multumesc anticipat.
P.S. Sunt nascut in Braila pe starada cu multi greci. |
|
|