Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

sejur turcia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
serendipity
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 5:09 pm    Titlul subiectului: sejur turcia Răspunde cu citat (quote)

Ati fost vreodata in sejur in turcia?Dati aici niste detalii pentru oamenii doritori sa faca o vizita pe acolo.
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vizitat aproape jumate de Turcia in anii precedenti, asa ca as prefera sa raspund la intrebari. Eventual spune-mi ce locuri te intereseaza cel mai mult si am sa incerc sa vin cu poze si informatii.
serendipity
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dianora a scris:
Am vizitat aproape jumate de Turcia in anii precedenti, asa ca as prefera sa raspund la intrebari. Eventual spune-mi ce locuri te intereseaza cel mai mult si am sa incerc sa vin cu poze si informatii.

Nu stiu ce as putea sa intreb.Ai putea sa ne zici despre traditiile oamenilor de acolo,despre felul lor de a fi,despre ce ti-a placut tie cel mai mult pe acolo.
timeea

Data înscrierii: 22/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 22, 2009 11:25 am    Titlul subiectului: sejur kusadasi Răspunde cu citat (quote)

Buna,
Vreau sa plec in Kusadasi cu Europa Travel,stie cineva ceva despre hotelul Esat sau Arora?daca a fost cineva cu aceasta agentie sau la unul dintre aceste hoteluri?
Merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
mm05rbz

Data înscrierii: 07/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!

pana la urma ai fost la Kusadasi?

poti sa imi faci niste recomandari legate de hoteluri si agentie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cappyan2010
Turist

Data înscrierii: 05/Apr/2011

MesajTrimis: Lun Iun 06, 2011 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca si la Laguna Travel ...... este o agentie noua si serioasa si sunt dispusi sa si negocieze la preturi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Iun 07, 2011 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca de un an de zile , omul a gasit ceva oferte
mihaionescu
Turist

Data înscrierii: 16/Iun/2011

MesajTrimis: Joi Iun 16, 2011 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu o sa ma duc in Turcia anul acesta cu sotia in Kemer, Antalya. Am gasit o super oferta si o sa stam la un hotel de 5 stele Amara Dolce Vita. Din ce mi-a povestit si aratat agentul de la Oltextur care mi-a vandut oferta, o sa fie o vacanta pe cinste: conditii ultra all-inclusive, lectii de calarie, teren de tenis, plus din ce mi-a mai zis, am inteles ca exista o lista de 5 restaurante "a la carte" unde poti manca o data in timpul sejurului. Ceea ce m-a frapat si m-a surprins a fost faptul ca pretul pentru un sejur de 7 zile/2 persoane cu avion inclus e in jur de 2000 de euro( nu stiu exact, pentru ca inca n-am platit si oricum oamenii de la agentia asta, Oltextur sunt super dispusi la negocieri). Mie mi-au placut destul de mult
Sus
inlume
Turist expert

MesajTrimis: Mar Iun 21, 2011 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai cumparat sau nu , la inceput ai zis ca ti-a vandut oferta si apoi ca inca nu ai platit. Hotelurile din lantul Amara sunt super ok , foarte bune si fara multe probleme. Oricum la 2000 de euro /2 pers poti sa gasesti si hoteluri mai bune sau poti sa cauti sejururi si la bani la putini ( cel putin cu 500 de euro mai scazute tarifele )
mihaionescu
Turist

MesajTrimis: Mar Iun 21, 2011 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, am gresit, vroiam sa zic ca mi-a prezentat oferta:D pai si la 5 stele au scazut preturile cu 500 de euro? ca asa iti dai seama la conditii mai putin bune sunt si preturile mai mici
Sus
inlume
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iun 22, 2011 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si la 5 * sunt diferente intre hoteluri , unele au facilitati mai bune ca si altele . Poti sa ceri oferta si la altele si sa faci o comparatie pret/facilitati
matei355

Data înscrierii: 15/Iun/2011

MesajTrimis: Mie Iul 06, 2011 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihaionescu a scris:
Eu o sa ma duc in Turcia anul acesta cu sotia in Kemer, Antalya. Am gasit o super oferta si o sa stam la un hotel de 5 stele Amara Dolce Vita. Din ce mi-a povestit si aratat agentul de la Oltextur care mi-a vandut oferta, o sa fie o vacanta pe cinste: conditii ultra all-inclusive, lectii de calarie, teren de tenis, plus din ce mi-a mai zis, am inteles ca exista o lista de 5 restaurante "a la carte" unde poti manca o data in timpul sejurului. Ceea ce m-a frapat si m-a surprins a fost faptul ca pretul pentru un sejur de 7 zile/2 persoane cu avion inclus e in jur de 2000 de euro( nu stiu exact, pentru ca inca n-am platit si oricum oamenii de la agentia asta, Oltextur sunt super dispusi la negocieri). Mie mi-au placut destul de mult

Dap, si eu am vazut pe site la Oltextur oferta asta la Amara Dolce Vita mi se pare super misto. Desi la prima vedere pare super scump, mai apoi dupa ce te convingi de conditii, iti dai seama ca asta-i raportul pret calitate corect.
Spun asta, pentru ca am mai patit sa plec undeva, sa zic ca e scump si apoi dupa ce am vazut cum m-am simtit si am fost tratat,
sa-mi dau seama ca a meritat cu adevarat sa dau toti banii aia
Sus
mihaionescu
Turist

MesajTrimis: Vin Iul 08, 2011 11:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

matei355 a scris:
Dap, si eu am vazut pe site la Oltextur oferta asta la Amara Dolce Vita mi se pare super misto. Desi la prima vedere pare super scump, mai apoi dupa ce te convingi de conditii, iti dai seama ca asta-i raportul pret calitate corect.
Spun asta, pentru ca am mai patit sa plec undeva, sa zic ca e scump si apoi dupa ce am vazut cum m-am simtit si am fost tratat,
sa-mi dau seama ca a meritat cu adevarat sa dau toti banii aia

Exact asa am gandit si eu. Pai ce sa zic...sper sa ajungi acolo, eu deja mi-am platit totul si 28 iulie o sa fiu acolo in Kemer. Sa ai vacanta frumoasa!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi TURCIA - ALANYA 5
Nu sunt mesaje noi Chestionar Turcia 2
Nu sunt mesaje noi Turcia 2010 0