| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 5:09 pm Titlul subiectului: sejur turcia |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am vizitat aproape jumate de Turcia in anii precedenti, asa ca as prefera sa raspund la intrebari. Eventual spune-mi ce locuri te intereseaza cel mai mult si am sa incerc sa vin cu poze si informatii. _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Dianora a scris: | | Am vizitat aproape jumate de Turcia in anii precedenti, asa ca as prefera sa raspund la intrebari. Eventual spune-mi ce locuri te intereseaza cel mai mult si am sa incerc sa vin cu poze si informatii. |
Nu stiu ce as putea sa intreb.Ai putea sa ne zici despre traditiile oamenilor de acolo,despre felul lor de a fi,despre ce ti-a placut tie cel mai mult pe acolo. _________________ used cars for sale::hotel timisoara::lpg timisoara::piese auto:: |
|
|
| Sus |
|
 |
timeea
Data înscrierii: 22/Apr/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 22, 2009 11:25 am Titlul subiectului: sejur kusadasi |
|
|
|
Buna,
Vreau sa plec in Kusadasi cu Europa Travel,stie cineva ceva despre hotelul Esat sau Arora?daca a fost cineva cu aceasta agentie sau la unul dintre aceste hoteluri?
Merci |
|
|
| Sus |
|
 |
mm05rbz
Data înscrierii: 07/Apr/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut!
pana la urma ai fost la Kusadasi?
poti sa imi faci niste recomandari legate de hoteluri si agentie? |
|
|
| Sus |
|
 |
Cappyan2010 Turist
Data înscrierii: 05/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Iun 06, 2011 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
|
incearca si la Laguna Travel ...... este o agentie noua si serioasa si sunt dispusi sa si negocieze la preturi |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Mar Iun 07, 2011 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
mihaionescu Turist
Data înscrierii: 16/Iun/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Iun 16, 2011 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu o sa ma duc in Turcia anul acesta cu sotia in Kemer, Antalya. Am gasit o super oferta si o sa stam la un hotel de 5 stele Amara Dolce Vita. Din ce mi-a povestit si aratat agentul de la Oltextur care mi-a vandut oferta, o sa fie o vacanta pe cinste: conditii ultra all-inclusive, lectii de calarie, teren de tenis, plus din ce mi-a mai zis, am inteles ca exista o lista de 5 restaurante "a la carte" unde poti manca o data in timpul sejurului. Ceea ce m-a frapat si m-a surprins a fost faptul ca pretul pentru un sejur de 7 zile/2 persoane cu avion inclus e in jur de 2000 de euro( nu stiu exact, pentru ca inca n-am platit si oricum oamenii de la agentia asta, Oltextur sunt super dispusi la negocieri). Mie mi-au placut destul de mult |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
|
Trimis: Mar Iun 21, 2011 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai cumparat sau nu , la inceput ai zis ca ti-a vandut oferta si apoi ca inca nu ai platit. Hotelurile din lantul Amara sunt super ok , foarte bune si fara multe probleme. Oricum la 2000 de euro /2 pers poti sa gasesti si hoteluri mai bune sau poti sa cauti sejururi si la bani la putini ( cel putin cu 500 de euro mai scazute tarifele ) _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
mihaionescu Turist
|
Trimis: Mar Iun 21, 2011 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut, am gresit, vroiam sa zic ca mi-a prezentat oferta:D pai si la 5 stele au scazut preturile cu 500 de euro? ca asa iti dai seama la conditii mai putin bune sunt si preturile mai mici |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
|
Trimis: Mie Iun 22, 2011 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si la 5 * sunt diferente intre hoteluri , unele au facilitati mai bune ca si altele . Poti sa ceri oferta si la altele si sa faci o comparatie pret/facilitati _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
matei355
Data înscrierii: 15/Iun/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iul 06, 2011 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| mihaionescu a scris: | | Eu o sa ma duc in Turcia anul acesta cu sotia in Kemer, Antalya. Am gasit o super oferta si o sa stam la un hotel de 5 stele Amara Dolce Vita. Din ce mi-a povestit si aratat agentul de la Oltextur care mi-a vandut oferta, o sa fie o vacanta pe cinste: conditii ultra all-inclusive, lectii de calarie, teren de tenis, plus din ce mi-a mai zis, am inteles ca exista o lista de 5 restaurante "a la carte" unde poti manca o data in timpul sejurului. Ceea ce m-a frapat si m-a surprins a fost faptul ca pretul pentru un sejur de 7 zile/2 persoane cu avion inclus e in jur de 2000 de euro( nu stiu exact, pentru ca inca n-am platit si oricum oamenii de la agentia asta, Oltextur sunt super dispusi la negocieri). Mie mi-au placut destul de mult |
Dap, si eu am vazut pe site la Oltextur oferta asta la Amara Dolce Vita mi se pare super misto. Desi la prima vedere pare super scump, mai apoi dupa ce te convingi de conditii, iti dai seama ca asta-i raportul pret calitate corect.
Spun asta, pentru ca am mai patit sa plec undeva, sa zic ca e scump si apoi dupa ce am vazut cum m-am simtit si am fost tratat,
sa-mi dau seama ca a meritat cu adevarat sa dau toti banii aia |
|
|
| Sus |
|
 |
mihaionescu Turist
|
Trimis: Vin Iul 08, 2011 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| matei355 a scris: | Dap, si eu am vazut pe site la Oltextur oferta asta la Amara Dolce Vita mi se pare super misto. Desi la prima vedere pare super scump, mai apoi dupa ce te convingi de conditii, iti dai seama ca asta-i raportul pret calitate corect.
Spun asta, pentru ca am mai patit sa plec undeva, sa zic ca e scump si apoi dupa ce am vazut cum m-am simtit si am fost tratat,
sa-mi dau seama ca a meritat cu adevarat sa dau toti banii aia |
Exact asa am gandit si eu. Pai ce sa zic...sper sa ajungi acolo, eu deja mi-am platit totul si 28 iulie o sa fiu acolo in Kemer. Sa ai vacanta frumoasa! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|