|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
article.submitter Turist
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Mar Mai 12, 2009 4:15 pm Titlul subiectului: sejur thassos |
|
|
|
Povesteau niste prieteni de familie ca anul trecut in vara au fost intr-un sejur in insula thassos.Pretul a fost destul de ok (nu mai stiu cat era,dar era acceptabil),iar ceea ce au vazut a fost minunat.
Parca m-ar tenta si pe mine sa merg intr-un astfel de sejur,dar trebuie timp si bani.
Voi pentru ce 'ocazie' ati vrea sa mergeti intr-un loc ca asta? _________________ used cars for sale
Cars for sale Kildare
Cars for sale Donegal
Cars for sale Cavan |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
www.isexpert.eu
Data înscrierii: 04/Iun/2009 Mesaje: 2 Locație: piatra neamt
|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 9:17 pm Titlul subiectului: oferte sejururi |
|
|
|
...nu iti trebuie o ocazie sa mergi in concediu...iti trebuie doar un an de munca...si o sa vezi ca e suficient...
daca te intereseaza oferte pentru concediu...iti pot oferi cele mai bune tarife!  _________________ <a href="http://www.isexpert.eu">Vrei un site?</a> |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|