| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu cred ca as rezista prea mult pe apa , sa fiu inconjurat numai de apa. Sunt o fire care-mi place mult sa ma plimb , sa vizitez , sa alerg . Dar as vrea pt cateva zile sa traiesc o astfel de experienta |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cum iti e teama tie sa fii inconjurata de apa , asa eram eu cu frica de avion...Dar mi-a "trecut"  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Simplu ; calatorind cu avionul.  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am spus prea multe pentru ca ma temeam sa nu fie locul potrivit pentru a va povesti despre asta , avand in vedere ca suntem pe topicul numit "Sejur pe vas de croaziera". Ideea este ca am luat Xanax si mi-a redus din teama pe care o aveam , de a calatori cu avionul . De dormit nu am dormit deloc si am avut putina teama la inceput ( pana cand si-a facut efectul Xanax ) Oricum data viitoare sper sa renunt la Xanax. |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Alice a scris: | Cum iti e teama tie sa fii inconjurata de apa , asa eram eu cu frica de avion...Dar mi-a "trecut"  |
Nu mi-e teama ....dar e ciudat sa stii ca nu poti merge mai mult de 50 de metri patrati si ca stai "inchis" numai pe acel vapor  |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce ziceti de o croaziera pe Dunare, din Germania pana in Delta, pe un vas austriac, conditii super, totul sub 1000 euro? Imaginati-va: Viena, Bratislava, Budapesta, Belgrad, Defileul Dunarii... apoi Delta vazuta de la inaltimea comenzii navei, cu iesire pe mare la Sf. Gheorghe! Am un prieten care lucreaza pe un asemenea vas, am sa-l intreb cum e treaba cand il prind pe acasa  _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Vali a scris: | Ce ziceti de o croaziera pe Dunare, din Germania pana in Delta, pe un vas austriac, conditii super, totul sub 1000 euro? Imaginati-va: Viena, Bratislava, Budapesta, Belgrad, Defileul Dunarii... apoi Delta vazuta de la inaltimea comenzii navei, cu iesire pe mare la Sf. Gheorghe! Am un prieten care lucreaza pe un asemenea vas, am sa-l intreb cum e treaba cand il prind pe acasa  |
Esti sigur ca e sub 1000 euro ? e cam lung sejurul ca sa coste doar atat, cred. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asta mi-a spus prietenul meu, si pretul depinde oricum de orasul de imbarcare. Pe net sunt preturi mai mari, din cauza ca sunt pachetele complete, dar se poate alege, de exemplu, Bratislava sau Budapesta ca oras de plecare, cu pret mai redus al croazierei, iar la Viena tragem o fuga cu masina  _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Dum Aug 05, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun,dar cum sunt serviciile pe un vas de croaziera? Stiu ca difera de la vas la vas , dar asa, ca si idee |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|