Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sejur pe vas de croaziera

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca as rezista prea mult pe apa , sa fiu inconjurat numai de apa. Sunt o fire care-mi place mult sa ma plimb , sa vizitez , sa alerg . Dar as vrea pt cateva zile sa traiesc o astfel de experienta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum iti e teama tie sa fii inconjurata de apa , asa eram eu cu frica de avion...Dar mi-a "trecut" Rolling Eyes
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Cum iti e teama tie sa fii inconjurata de apa , asa eram eu cu frica de avion...Dar mi-a "trecut" Rolling Eyes

Cum de ti-a trecut Alice ? Razz
Alice
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Simplu ; calatorind cu avionul. Wink
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Simplu ; calatorind cu avionul. Wink

Si cum a fost ? Ai dormit sau ..ai stat cu stres la inceput ? Povesteste si tu, tot astepti intrebari de noi ? Razz
Alice
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am spus prea multe pentru ca ma temeam sa nu fie locul potrivit pentru a va povesti despre asta , avand in vedere ca suntem pe topicul numit "Sejur pe vas de croaziera". Ideea este ca am luat Xanax si mi-a redus din teama pe care o aveam , de a calatori cu avionul . De dormit nu am dormit deloc si am avut putina teama la inceput ( pana cand si-a facut efectul Xanax Rolling Eyes ) Oricum data viitoare sper sa renunt la Xanax.
Sus
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:

Nu mi-e teama ....dar e ciudat sa stii ca nu poti merge mai mult de 50 de metri patrati si ca stai "inchis" numai pe acel vapor Very Happy
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce ziceti de o croaziera pe Dunare, din Germania pana in Delta, pe un vas austriac, conditii super, totul sub 1000 euro? Imaginati-va: Viena, Bratislava, Budapesta, Belgrad, Defileul Dunarii... apoi Delta vazuta de la inaltimea comenzii navei, cu iesire pe mare la Sf. Gheorghe! Am un prieten care lucreaza pe un asemenea vas, am sa-l intreb cum e treaba cand il prind pe acasa Smile
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:
Ce ziceti de o croaziera pe Dunare, din Germania pana in Delta, pe un vas austriac, conditii super, totul sub 1000 euro? Imaginati-va: Viena, Bratislava, Budapesta, Belgrad, Defileul Dunarii... apoi Delta vazuta de la inaltimea comenzii navei, cu iesire pe mare la Sf. Gheorghe! Am un prieten care lucreaza pe un asemenea vas, am sa-l intreb cum e treaba cand il prind pe acasa Smile

Esti sigur ca e sub 1000 euro ? e cam lung sejurul ca sa coste doar atat, cred.
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta mi-a spus prietenul meu, si pretul depinde oricum de orasul de imbarcare. Pe net sunt preturi mai mari, din cauza ca sunt pachetele complete, dar se poate alege, de exemplu, Bratislava sau Budapesta ca oras de plecare, cu pret mai redus al croazierei, iar la Viena tragem o fuga cu masina Smile
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Aug 05, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun,dar cum sunt serviciile pe un vas de croaziera? Stiu ca difera de la vas la vas , dar asa, ca si idee
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cat ajunge o croaziera? 1
Nu sunt mesaje noi Croaziera pe Dunare 2