|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
LucianViziru
Data înscrierii: 11/Mar/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 21, 2011 1:45 pm Titlul subiectului: Sejur la AMARA WING RESORT cu TEZ TOUR |
|
|
|
Salut Prieteni,
As dori sa plec in Kemer, Turcia la Hotelul AMARA WING RESORT cu Ultra All Inclusive prin Tez Tour ......Hotelul mi se pare ok, dar si costa un pic, dar cel putin daca plec in sejur nu prea ma uit la bani, ori merg sa ma odihnesc ori merg sa tin banii la buzunar. Bine....as vrea parerile voastre cine a fost la hotelul asta. Aici linkulhttp://teztour.ro/hotel/detalii/?act=select_hotel&hotel=4848 hotelului. Am optat pentru Tez TOUR ca am vazut ca au birouri in Turcia si daca am vreo problema ceva imediat ma ajuta...am mai vorbit si cu niste prieteni de-ai mei cica au avut ceva probleme prin turcia dar reprezentantii de acolo i-au ajutat foarte mult. Asa ca sunt hotarat sa plec cu Tez dar vreau si parerile voastre despe hotel |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Joi Sep 22, 2011 7:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|