| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: Scuba diving in Romania |
|
|
|
Unde pot sa fac scuba in Romania ? _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Poti incerca in punctele de pe litoral: Eforie Nord, Port Agrement Belona, in incinta Yacht Club Europa, jud.Constanta _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Legat de preturi...de cursuri ? Stii ceva? _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
flowerpowerd Turist
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cu toata sinceritatea, iti spun ca nu merita sa faci scubadiving pe litoralul romanesc:) |
|
|
| Sus |
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru scuba diving recomand clar GRECIA si TURCIA. Nici Bulgarii nu cred ca ofera ceva la capitolul asta. Cel putin la ei nu am incercat inca. _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
OctopusSub
Data înscrierii: 04/Iul/2010 Mesaje: 2 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Iul 04, 2010 8:58 pm Titlul subiectului: scuba se poate face si aici!!! |
|
|
|
In Centrul de Scufundari Octopus Sub va asteptam sa descoperiti mirifica "Lume a Tacerii". Puteti urma cursurile organizate de scoala noastra atat in sistem NAUI cat si mai nou pentru Romania sistem CEDIP, sau puteti doar sa descoperiti viata din adancuri. Unde va asteptam?? La Hotel Capitol din statiunea Jupiter si ca sa fie si mai atractiv, daca doriti sa va cazati la Hotel Capitol, acesta ofera o reducere de 15% pt cei ce doresc sa se scufunde cu Octopus Sub. Dumneavoastra doar trebuie sa doriti sa vizitati pestii la ei acasa, de restul, ne ocupam noi. |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Joi Noi 24, 2011 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cu siguranta nu cred ca merita la noi pe litoral.....mai bine in afara....  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Noi 30, 2011 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, Marea Neagra nu e chiar atat de bogata in adancuri, nu va asteptati la foarte multe dar senzatie e totusi faina, poate doar pentru asta sa faceti scuba... e totusi, o alt fel de activitate pe care o poti avea pe litoral si chiar pare interesanta. Zic sa nu va asteptati la prea multe pentru ca stiu care e situatia Marii Negre, nu pentru ca as fi incercat deja  _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 98 Locație: România
|
Trimis: Vin Dec 02, 2011 7:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Vin Dec 02, 2011 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, corect! Am o prietena care fost cu familia de curand si mi-a spus ca a fost impresionata de ce a vazut acolo. Nu e cazul sa facem comparatii parerea mea, lucrurile sunt total diferite, de aceea conteaza pana la urma, care este scopul vacantei tale, la ce astepti si ce activitati planuiesti sa ai! _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 98 Locație: România
|
Trimis: Lun Dec 05, 2011 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da este adevarat , este ok sa incerci si la noi la mare , sa te familiarizezi un pic cu adancurile, cu echipamentul etc..., insa daca vrei sa vezi ceea ce este frumos in mare , recif de corali , peste de toate dimensiunile si culorile , atunci merita aleasa o destinatie speciala pentru asa ceva , iar Egiptul este una din destinatiile de top ale lumii in ceea ce priveste scuba . _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|