| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
aduadu
Data înscrierii: 26/Sep/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Sep 26, 2010 7:38 am Titlul subiectului: Salutare tuturor |
|
|
|
Am nevoie de indrumarile voastre
Pe 12 Octombrie vreau sa plec la munte si trebuie sa pun la puct itinerarul pana la cel mai mic detaliu.
Traseul este : Constanta - Bucuresti - Ploiesti - Slanic Prahova - Sinaia - ( de aici nu stiu cum ma invart exact ) - Brasov - Fagaras - Sibiu - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti - Constanta.
Intrebari :
Ce obiective am de vazut? - in ce oridine? - preturi , etc etc
De exemplu, ce ati puncta voi daca ati alege drumul pe care l-am ales eu?
(eu am gasit ( http : // vacanteromanesti.wordpress . com/2009/08/06/tichete-vacanta-brasov-turism-predeal-poiana-brasov-bran-moeciu-fagaras-sacele-zarnesti-codlea-rasnov-victoria-rupea-schi-concediu/ )ceva dar sunt incredibil de multe si e foarte dificil sa fac o sinteza) |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
vpr Turist
Data înscrierii: 23/Iun/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Sep 28, 2010 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu ai spus cat timp ti-ai rezervat pentru aceasta vacanta.
Dar...
Slanic Prahova: salina - ai grija sa fii acolo pana in ora 2 pentru ca se cam inchide in jur de 16:00 (si parca si intr-o zi a saptamanii, dar nu mai tin minte).
Sinaia - Castelul Peles.
De la Sinaia spre Brasov poti sa mergi pe Rasnov (aici poti sa vezi cetatea Rasnov).
Brasov - Biserica Neagra (si in general orasul)
Fagaras - cetatea Fagaras.
Sibiu - Biserica Evanghelica (in general centrul istoric).
De la Sibiu pe Valea Oltului: statiunile Calimanesti, Caciulata (poti sa faci un mic ocol spre Olanesti), poti lua apa minerala cu gust dubios (direct de la izvor) - daca te intereseaza subiectul.
Curtea de Arges - Manastirea. _________________ Vacante pe patru roti in Romania si nu numai |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Joi Sep 30, 2010 5:31 am Titlul subiectului: |
|
|
|
mare grija prin Sibiu la trafic. Daca nu esti sofer cu experienta, s-ar putea sa fii intimidat de strazile inguste si de traficul infernal de acolo. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
georgepopescu81 Turist
Data înscrierii: 17/Sep/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
as dori sa zici cand poti cam cat te-ar costat itinerariul aceasta ca pare destul de interesant si m-ar tenta sa il fac si eu  _________________ Trec in noul an cu oferte revelion |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|