Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Salutare tuturor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aduadu

Data înscrierii: 26/Sep/2010

MesajTrimis: Dum Sep 26, 2010 7:38 am    Titlul subiectului: Salutare tuturor Răspunde cu citat (quote)

Am nevoie de indrumarile voastre Very Happy
Pe 12 Octombrie vreau sa plec la munte si trebuie sa pun la puct itinerarul pana la cel mai mic detaliu.

Traseul este : Constanta - Bucuresti - Ploiesti - Slanic Prahova - Sinaia - ( de aici nu stiu cum ma invart exact ) - Brasov - Fagaras - Sibiu - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti - Constanta.

Intrebari :

Ce obiective am de vazut? - in ce oridine? - preturi , etc etc

De exemplu, ce ati puncta voi daca ati alege drumul pe care l-am ales eu?

(eu am gasit ( http : // vacanteromanesti.wordpress . com/2009/08/06/tichete-vacanta-brasov-turism-predeal-poiana-brasov-bran-moeciu-fagaras-sacele-zarnesti-codlea-rasnov-victoria-rupea-schi-concediu/ )ceva dar sunt incredibil de multe si e foarte dificil sa fac o sinteza)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vpr
Turist

Data înscrierii: 23/Iun/2010

MesajTrimis: Mar Sep 28, 2010 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai spus cat timp ti-ai rezervat pentru aceasta vacanta.
Dar...
Slanic Prahova: salina - ai grija sa fii acolo pana in ora 2 pentru ca se cam inchide in jur de 16:00 (si parca si intr-o zi a saptamanii, dar nu mai tin minte).
Sinaia - Castelul Peles.
De la Sinaia spre Brasov poti sa mergi pe Rasnov (aici poti sa vezi cetatea Rasnov).
Brasov - Biserica Neagra (si in general orasul)
Fagaras - cetatea Fagaras.
Sibiu - Biserica Evanghelica (in general centrul istoric).
De la Sibiu pe Valea Oltului: statiunile Calimanesti, Caciulata (poti sa faci un mic ocol spre Olanesti), poti lua apa minerala cu gust dubios (direct de la izvor) - daca te intereseaza subiectul.
Curtea de Arges - Manastirea.
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Sep 30, 2010 5:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mare grija prin Sibiu la trafic. Daca nu esti sofer cu experienta, s-ar putea sa fii intimidat de strazile inguste si de traficul infernal de acolo.
georgepopescu81
Turist

Data înscrierii: 17/Sep/2010

MesajTrimis: Mar Oct 19, 2010 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as dori sa zici cand poti cam cat te-ar costat itinerariul aceasta ca pare destul de interesant si m-ar tenta sa il fac si eu Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum