Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Salut

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:10 pm    Titlul subiectului: Salut Răspunde cu citat (quote)

Din moment ce nu exista o sectiune speciala pentru introducere , am zis sa ma prezint aici. Sunt Mihai ( darkstar , dks ..cum o fii ) , locuiesc in Valea Jiului , deci intr-o zona muntoasa : cunoscatorii stiu zona cu Parangul, Straja , Cheile Butii...

Deci cam atat despre mine , va salut!
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ca tot suntem pe un forum despre turism ...descrie-ne putin zona in care locuiesti . Ce putem sa vizitam daca suntem in trecere pe-acolo ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce sa zic , de vizitat ar fii multe . De exemplu mie imi place foarte mult sa ies duminica sa ma plimb prin zona , nu intr-o statiune , ies la un gratar , sau poate la cules ciuperci , la fragute .

Daca vrei sa vii pentru un weekend sa stai la o cabana sa te bucuri de putin aer curat atunci ar fii o idee Cheile Butii. Si Straja sau Parang sunt niste statiuni frumoase vara , si destul de ieftine , insa iarna este sezonul lor special datorita faptului ca se practica ski si preturile nu sunt atat de piperate ca in alte statiuni.

De asemenea , de aici din zona poti sa urci direct in Retezat , multi prefera sa faca genu asta de drumetii din Cheile Butii , e super drumul.
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut darkstar. Eu sunt Derek ( marius ) imi pare bine. Locuiesc in preajma , anume in Petrosani, deci am cam vizitat locurile despre care vorbesti.
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna eu sunt Alice si locuiesc in Bucuresti.
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 7:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, sunt Vali, un animal acvatic din Galati Smile. Imi plac la nebunie Delta, marea (mai putin litoralul romanesc Wink ), muntii nostri batrani, si, in ciuda faptului ca avem viata pe care o stim, n-o sa-mi para vreodata rau ca m-am nascut in Romania Very Happy.
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut . Sunt DaNN si locuiesc in Ploiesti. Imi place marea la fel ca lui Vali dar spre deosebire de el imi place litoralul romanesc.
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut dragi forumisti insetati de turism!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 8:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut. Sunt Cosmin am 26 de ani si locuiesc in Pitesti.
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna am venit si eu pe aici. Very Happy Sunt din Bucuresti si am 32 de ani.
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat despre mine...Cristi, nascut in Slatina,dar venit la facultate in Bucuresti...si m-am si stabilit aici. Am 24 ani, am absolvit ASE ul...cam atat, ce i prea mult strica
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca am strans o comunitate destul de frumoasa aici Smile Asteptam noi membrii
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuliana, 23 ani,absolventa litere 2007-Univ.din Pitesti
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Iuliana, 23 ani,absolventa litere 2007-Univ.din Pitesti

Salut Iuliana , felicitari pentru absolvirea facultatii Smile
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar asa..felicitari. Daca venim prin Pitesti ne faci cinste cu un suc? Nu de alta, da' tot suntem colegi de forum Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum