| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 05, 2011 10:29 am Titlul subiectului: REZERVARI DIN TIMP VERSUS OFERTELE LASTMINUTE |
|
|
|
Nici nu mai stim ce sa facem...sa luam biletul de concediu cu cateva luni inainte si sa rezervam locurile din timp pentru a fi siguri ca gasim unde sa mergem la vara in concediu, sau sa asteptam pana in ultimul moment pentru o oferta lastminute ce ar putea sa fie mult mai economica insa fara a avea atatea certitudini si fara sa stim prea multe despre destinatie...
DECI haideti in acest new topic sa dezbatem putin aceste 2 variante si sa vedem cum este mai bine
va astept cu pareri si sfaturi cu privire la optiunile sus mentionate pentru a alege ce-a mai buna varianta pentru un concediu reusit
va multumesc si va doresc o primavara cat mai frumoasa:) _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Mai 05, 2011 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca e vorba strict de Grecia, atunci pentru nordul greciei as putea opta pt. un last minute (pentru ca te urci in masina si ajungi relativ usor).
La fel si pentru eventuale oferte care au avion inclus.
Ai avantajul ca stii mai bine cum o sa fie vremea  _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Lun Mai 23, 2011 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu as alege ceva last minute.. nu imi prea place sa cumpar cu cateva lunii inainte si peurma sa ma trezesc ca a intervenit ceva si nu mai pot ajunge sau ca o sa fie o vreme foarte urata.. _________________ Cazare Predeal Cazare Bran Moeciu Cazare |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mie Iun 01, 2011 8:18 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Totusi depinde de zona . Anul asta in Grecia sunt destul de multe cereri si rezervari si la un last minute se poate intampla sa nu mai gasesti la un hotel la care ti-ai fi dorit _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
matei355
Data înscrierii: 15/Iun/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Iun 18, 2011 12:03 pm Titlul subiectului: Last minute |
|
|
|
Eu tind tot spre oferte last minute. Chiar mai devreme ma uitam pe site al unei agentii de turism si am vazut acolo mai multe oferte bune pentru insula Rhodos. PE site-ul asta am vazut ca au mai multe oferte, cea mai ieftina incepand de la 169 euro( cu charter inclus). aaa! ca vad ca am omis, agentia e Oltextur si din ce am citit pe acolo , sunt destul de vechi in piata si pentru mine asta e o garantie. Inca un lucru, plecarea e undeva in jurul datei de 1 iulie. Eu unul, cred ca o sa optez pentru oferta asta, adica mi se pare prea rentabila si sincer daca as fi rezervat din timp, n-as fi reusit sa gasesc un pret asa bun. Concluzia este ca preturile de last minute ruleaza in fata rezervarilor din timp. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|