Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

REZERVARI DIN TIMP VERSUS OFERTELE LASTMINUTE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 05, 2011 10:29 am    Titlul subiectului: REZERVARI DIN TIMP VERSUS OFERTELE LASTMINUTE Răspunde cu citat (quote)

Nici nu mai stim ce sa facem...sa luam biletul de concediu cu cateva luni inainte si sa rezervam locurile din timp pentru a fi siguri ca gasim unde sa mergem la vara in concediu, sau sa asteptam pana in ultimul moment pentru o oferta lastminute ce ar putea sa fie mult mai economica insa fara a avea atatea certitudini si fara sa stim prea multe despre destinatie...
DECI haideti in acest new topic sa dezbatem putin aceste 2 variante si sa vedem cum este mai bine
va astept cu pareri si sfaturi cu privire la optiunile sus mentionate pentru a alege ce-a mai buna varianta pentru un concediu reusit
va multumesc si va doresc o primavara cat mai frumoasa:)
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 05, 2011 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e vorba strict de Grecia, atunci pentru nordul greciei as putea opta pt. un last minute (pentru ca te urci in masina si ajungi relativ usor).
La fel si pentru eventuale oferte care au avion inclus.
Ai avantajul ca stii mai bine cum o sa fie vremea Smile
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Lun Mai 23, 2011 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as alege ceva last minute.. nu imi prea place sa cumpar cu cateva lunii inainte si peurma sa ma trezesc ca a intervenit ceva si nu mai pot ajunge sau ca o sa fie o vreme foarte urata..
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mie Iun 01, 2011 8:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Totusi depinde de zona . Anul asta in Grecia sunt destul de multe cereri si rezervari si la un last minute se poate intampla sa nu mai gasesti la un hotel la care ti-ai fi dorit
matei355

Data înscrierii: 15/Iun/2011

MesajTrimis: Sâm Iun 18, 2011 12:03 pm    Titlul subiectului: Last minute Răspunde cu citat (quote)

Eu tind tot spre oferte last minute. Chiar mai devreme ma uitam pe site al unei agentii de turism si am vazut acolo mai multe oferte bune pentru insula Rhodos. PE site-ul asta am vazut ca au mai multe oferte, cea mai ieftina incepand de la 169 euro( cu charter inclus). aaa! ca vad ca am omis, agentia e Oltextur si din ce am citit pe acolo , sunt destul de vechi in piata si pentru mine asta e o garantie. Inca un lucru, plecarea e undeva in jurul datei de 1 iulie. Eu unul, cred ca o sa optez pentru oferta asta, adica mi se pare prea rentabila si sincer daca as fi rezervat din timp, n-as fi reusit sa gasesc un pret asa bun. Concluzia este ca preturile de last minute ruleaza in fata rezervarilor din timp.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Experiente cu ofertele de turism de pe site-uri de reduceri 2
Nu sunt mesaje noi Transalpina ... 2011 versus 2009 ? 17
Nu sunt mesaje noi Concediu pe timp de recesiune mai mic? 5
Nu sunt mesaje noi Rezervari Online 2
Nu sunt mesaje noi Oferta Lastminute - 7 zile in Salzburg - 239 euro 0