Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

rezervare cazare litoral prin e mail

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
xzyz

Data înscrierii: 20/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 5:58 pm    Titlul subiectului: rezervare cazare litoral prin e mail Răspunde cu citat (quote)

Am facut o rezervare prin mail la o vila din Eforie Sud, prin site-ul vileeforie.ro. Am primit pe mail factura proforma, care trebuie achitata 30% avans la banca in 48 ore.Problema mea e ca firma in al carui cont trebuie sa virez banii pare o firma de calculatoare din constanta: soft computers. Credeti ca poate fi teapa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 21, 2008 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pare ca e o firma care are si agentie de turism, vezi aici www.vileeforie.ro/contract_turist.html si scrie acolo si numarul licentei de turism. Nu stiu insa daca/unde se pot verifica aceste date.
De asemenea, domeniul pare utilizat pt. cazare in eforie de ceva timp, vezi web.archive.org/web/*/http://www.vileeforie.ro

In concluzie...nu stiu ce sa zic....daca nu ai incredere, cel mai bine dai o fuga pana la ei si platesti direct...Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare Mamaia Constanta Litoral 0
Nu sunt mesaje noi Cazare Constanta Mamaia Litoral Apartamente in regim ho 1
Nu sunt mesaje noi Cazare Bulgaria fara rezervare 0