 |
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
xzyz
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 5:58 pm Titlul subiectului: rezervare cazare litoral prin e mail |
|
|
|
Am facut o rezervare prin mail la o vila din Eforie Sud, prin site-ul vileeforie.ro. Am primit pe mail factura proforma, care trebuie achitata 30% avans la banca in 48 ore.Problema mea e ca firma in al carui cont trebuie sa virez banii pare o firma de calculatoare din constanta: soft computers. Credeti ca poate fi teapa? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Mie Mai 21, 2008 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pare ca e o firma care are si agentie de turism, vezi aici www.vileeforie.ro/contract_turist.html si scrie acolo si numarul licentei de turism. Nu stiu insa daca/unde se pot verifica aceste date.
De asemenea, domeniul pare utilizat pt. cazare in eforie de ceva timp, vezi web.archive.org/web/*/http://www.vileeforie.ro
In concluzie...nu stiu ce sa zic....daca nu ai incredere, cel mai bine dai o fuga pana la ei si platesti direct... _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|