Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

revelion 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
rafaelas
Turist

Data înscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 8:40 pm    Titlul subiectului: revelion 2008 Răspunde cu citat (quote)

Buna seara,

sunt nou noutza membra a forumului...bine v-am gasit...
am si eu nitzica nevoie de ajutor in urmatoarea chestiune...ca si noi, cred ca sunt multi printre voi care s-au plictisit sa se duca de Revelion la restaurant sa "zaca" toata noaptea si sa pape numa "bunatatzuri" pline de colesterol, ca deh, asta e petrecerea noastra...asa ca anul asta vrem sa incercam ceva diferit...ne-am gandit noi ca ne-ar placea la o cabana/pensiune/motel/hotel ceva unde sa avem semineu in camera sa ne trosneasca lemnele in timp ce ne privim languros la lumina flacarilor, spunandu-ne unul altuia un La multi ani norocos...

deci, ne poate ajuta cineva? eu tot caut pe net, dar pana acum nu am avut noroc...merci frumos si numai bine Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ce statiune v-ar interesa sa fie aceasta pensiune ? Sau nu are importanta?
rafaelas
Turist

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 7:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are importanta..de fapt, nu are importanta nici tara prea mult...sa fie in Europa si sa nu fie excesiv de scump...
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce intelegi prin " sa nu fie excesiv de scump " ? Care este limita ? Sub 500 Euro ? / 2 pers
Sus
rafaelas
Turist

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 6:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ...sub 500 euro/2 pers e in regula
Sus
rafaelas
Turist

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 6:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am uitat sa specific ca ne-am razgandit in privinta perioadei...am hotarat sa facem Craciunul in deplasare si revelionul acasa...asa ca cine stie vreo locatie dragutza care sa intruneasca asteptarile...va rugam a nu va sfii sa o postati...multam anticipat
Sus
wobmedia

Data înscrierii: 29/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: www.pensiunileromaniei.ro Răspunde cu citat (quote)

[www.pensiunileromaniei.ro]
Cauta la noi pensiunea la care sa-ti petreci revlionul
Sus
romihu
Turist

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: sovata

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2007 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rafaelas a scris:
am uitat sa specific ca ne-am razgandit in privinta perioadei...am hotarat sa facem Craciunul in deplasare si revelionul acasa...asa ca cine stie vreo locatie dragutza care sa intruneasca asteptarile...va rugam a nu va sfii sa o postati...multam anticipat

salut rafaelas
si sovata poate fi o solutie de iesit din casa
daca vreodata aveti nevoie contactati-ne pe www.casaromantic.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 9:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de ce nu oferi mai multe amanunte aici...si te limitezi la a da adresa site-ului... Rolling Eyes
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poza care apare pe prima pagina este foarte frumoasa ...un peisaj splendid
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi REVELION 2008 LA VILA BRAN ! 2
Nu sunt mesaje noi Oferta preturi cazare pensiune Revelion 2007 - 2008 0
Nu sunt mesaje noi Revelion 2008 20