Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.

REVELION 2008 LA VILA BRAN !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Oferte turism Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dana
Turist

Data înscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 8:05 am    Titlul subiectului: REVELION 2008 LA VILA BRAN ! Răspunde cu citat (quote)

www.vilabran.ro

CLUB AGROTURISTIC VILA BRAN – 4 margarete
Este situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la 800 m de Castelul Bran.
Complexul este format din unsprezece vile ce totalizeaza 103 camere cu grup sanitar propriu si dotari moderne
Camerele sunt spatioase, cu dotari moderne, fiecare cu baie proprie.

Ce va oferim: cazare 4 sau 5 nopti cu pensiune completa si masa festiva de revelion. De asemenea pachetul include si activitati de agrement: plimbari cu sania, diverse concursuri: ping pong, aruncare la cosul de baschet, tir cu arma, tir cu arcul, joc de petanque

Servicii neincluse: in tarif nu este inclusa bautura. De asemenea, in restaurantul si in spatiile comune ale Vilei Bran nu este permis consumul de bauturi sau mancare procurate din afara vilei.

Nota: orele de servire a mesei sunt:

mic dejun 08:30 - 11:00
pranz 13:00 - 15:30
cina 18:30 - 21:00
masa festiva de revelion incepand cu 20:30

La rezervare se achita un avans de 50% din valoarea serviciilor. Acesta se constituie ca o garantie a rezervarii si este nerambursabil. Restul de plata se face pana la data de 26 noiembrie.

Cazarea se face din data de 29.12.2007

Tarife:
1) PACHET 4 NOPTI CAZARE cu pensiune completa si masa de revelion = 404 euro/persoana
2) PACHET 5 NOPTI CAZARE cu pensiune completa si masa de revelion = 450 euro/persoana

Pentru a 3-a si a 4-a persoana cazata in camera, acolo unde camera o permite, se percep urmatoarele tarife:

sub7 ani - cazare gratuit; masa 50% din tarif

intre 7-14 ani - cazare 40% din tarif; masa 60% din tarif

peste 14 ani - cazare 60% din tarif; masa tarif integral

Pentru mai multe detalii si rezervari vizitati www.nelivoyages.ro sau contactati-ne la tel 222 15 12
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
relu24ro

Data înscrierii: 10/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 3:18 pm    Titlul subiectului: aspecte negative Răspunde cu citat (quote)

Din pacate, spre deosebire de alte saituri ale agentiilor de turism ori ale hotelierilor, clubul agroturistic pe care-l promovati, nu are o sectiune a opiniilor turistilor. Chiar daca isi promoveaza deosebit de agresiv serviciile...
In fine, uite ca am patit-o! Ne-am cazat acum cateva zile acolo, in familie, incantati de oferta stufoasa - cu gandul sa testam pensiunea pentru REVELION. Uite domne', oameni organizati, mi-am zis! Mai, mai, ce sa vezi: mancarea traditionala nu e chiar asa de traditionala si nici macar nu e gustoasa. Nu prea ai optiuni si, daca stai mai mult de 3 zile acolo, deja ai epuizat fantezia bucatarului si nervii chelnerilor. Ce sa mai zic ca la 9 seara a trebuit sa fac un drum in oras sa cumpar copilului un pahar cu lapte, ca la stana nu exista la ora aia (ospataritei ii era peste poate a intelege de unde atatea pretentii). Ma rog, sa zicem ca ai varianta sa servesti masa prin alte parti (desi in Bran, pe bune, nu ai variante). Stana consta din vreo 10 oi si un magar dar nu cred ca mananca cineva de acolo, nici macar ciobanul. Daca sunteti familiarizati cu pastramele de supermarket atunci o sa va placa mancarea.
Programele orare afisate peste tot nu se respecta in niciun fel, angajatii ridicand din umeri nonsalant ca nu prea e actual ceea ce e afisat. Asa ca, daca vrei sa iti pui copilul pe ponei, oferta gratuita, n-ai decat sa alergi dealurile vreo 30 minute pana il gasesti pe nenea si-i strangi mana cu un 5 lei in palma. Tiroliana nu am mai avut energie sa deslusesc cine si cum se ocupa. Carute, calarie, sauna? Personal, nu cred ca exista.
Cazarea. Imi vine si acum sa-mi dau cu tesla... Esti mutat cu bagajele de colo - colo pe principiul economiei vilelor, nu intereseaza pe nimeni confortul (ori disconfortul, mai bine!) omului care plateste leii grei pentru relaxare, liniste si pace. Siiiiii, bomba! Daca nu faceti parte dintr-un grup de tineri petrecareti, pusi pe betii in camera, manele, dansuri si multa panarama peste noapte, in capul celorlalti turisti, nu va recomand sa va cautati odihna pe acolo. Si daca se intampla sa ai o problema (de exemplu cu betivii de deasupra ta care-ti bubuie batute in creierii noptii) nu ai cu cine sa te intelegi. Practic, in tot complexul, la cativa kilometri de civilizatie, sunt vreo 3 paznici si cam atat. Nu exista om la receptie sa-ti cheme o salvare, un pompier, sa te ajute cumva. NIMIC!!!
Nu mai scriu despre cum functioneaza caldura, apa calda sau apa rece, televizorul sau ca nu e un frigider la pensiune clasata la 4 margarete. Traim in Romania si stim prea bine, cu totii, cam ce primim pentru caruta de bani pe care o dam.
Concluzie. Anul asta voi pleca la Salzburg, de Revelion, pentru 7 nopti si la un pret mai mic decat as plati aici pentru mai putin. Si sunt convins ca nu ma duce nimeni cu presul acolo, voi fi respectat si pretul va reflecta ceea ce voi primi. Si, familia mea va fi in siguranta, nu la cheremul gastilor de needucati.
Fiti intelepti!
Sus
freebodo

Data înscrierii: 27/Iul/2009

MesajTrimis: Lun Iul 27, 2009 6:58 am    Titlul subiectului: vila bran Răspunde cu citat (quote)

dragi victime ale vilei bran: pe scurt. camera infecta-miros de pipi de animale, jeg, asternuturi spalate cu sapun de casa, tavan de lemn-auzi si oftatul celui de sus, scari de nu-ti mai trebuie toata viata, restaurant care nu are nici o legatura cu ce ar trebui sa fie, optiuni 0 pentru copii la mancare. nu e posibil sa nu ai piure in meniu, cereale la mic dejun. piscine insalubre, miros de orice rau pe lumea asta acolo il intalnesti, preturi de bruxeles, locuri de joaca in care mai bine mai incalti coplilul cu inca ceva decat sa-l descalti, program dupa alt fus orar. in sfarsit am ajuns acolo recomandati d eun prieten care mi-a spus ca n-ai timp sa te plictisesti. am ajuns in camera si am avut primul soc. am certat nevasta care stramba din nas si am acceptat camera de 4 margarete-stele-oha. dupa ce am incercat sa ne stapanim nervii cat am putut, dimineata amandoi la trezire aveam acelasi gand: sa plecam. la receptie ne-au spus ca trebuie sa sune patronul sa vada daca ne dau banii paltiti in avans. docil am asteptat raspunsul hotarat sa aduc toate forurile de control daca nu-mi dadeau banii. au spus ca-mi dau banii dar poate vreau sa-i reportez pentru alta venire. am crezut ca lesin de furie. am luat banii si ne-am dus direct in poiana la vila escalade de 4 stele reale, am luat un apartament de 60mp si ne-am lins ranile. dupa o noapte la bran in care n-am dormit deloc, am reusit sa inchidem ochii in miros de asternuturi spalte temeinic si mochete normale. am uitat sa va spun ca la bran mochetele erau sub orice critica.
si inca ceva foarte, foarte important: la cat lemn este la bran doamne fereste de un incendiu care este foarte osibil la cum se joaca aia cu focul, ca nu am vazut decat raslet cate un stingator. nu instalatii de stins incendiu, nu pichete psi, etc
NU VA DUCETI CA VETI REGRETA AMARNIC.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Oferte turism Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Vila Bran 0
Nu sunt mesaje noi COMPLEX VILA BRAN 0
Nu sunt mesaje noi Revelion 2008 la Bran,Prnsiunea Katharina**** Bran 0
Nu sunt mesaje noi Revelion 2008 pe litoral - Vila CASA CU LEI *** Eforie Nord 1
Nu sunt mesaje noi revelion 2008 9