| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Apr 25, 2009 11:08 pm Titlul subiectului: Retrageti bani de la ATM-urile din strainatate? |
|
|
|
Cati dintre voi folosesc cardul atunci cand se afla in afara tarii? Eu unul, evit sa fac astfel de lucruri, chiar daca ar fi vorba de un ATM in interiorul unei banci. S-au facut mult prea multe manarii cu carduri, ca sa-mi pot permite sa-mi bat joc si sa risc munca mea.
Voi faceti la fel? Sau nu?  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
aveam si eu o carte de credit preplatita pe cand eram in Franta. Era marfa, deoarece stiam exact cati bani am la dispozitie si cati sunt pe card, si in caz de ceva, nu aveau acces la tot contul.
acum prefer totusi sa merg cu bani cash la mine. |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 4:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| deuxiemmereg a scris: | aveam si eu o carte de credit preplatita pe cand eram in Franta. Era marfa, deoarece stiam exact cati bani am la dispozitie si cati sunt pe card, si in caz de ceva, nu aveau acces la tot contul.
acum prefer totusi sa merg cu bani cash la mine. |
Acum glumind putin, pe criza asta economica nu stiu cat de indicat este sa mergi cu cash la tine prin periferiile pariziene  _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde cine esti si pe cine ai in preajma
cand esti cu ai tai, si sunteti cunoscuti, fie prin nume, fie printr-o uniforma distinctiva, poti sa ai si milionul de dolari la tine si sa il fluturi pe acolo: iti garantez ca nu se va lua nimeni la tine! |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am scos bani de la ATM de mai multe ori si a fost ok. Inclusib Bulgaria de cateva ori.
Intr-adevar, nu am niciodata sume f. mari pe card a.i. daca se intampla ceva nasol sa mai am ce manca a doua zi  |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cred ca autorul topicului se referea la faptul ca e posibil sa fie fel de fel de aparate de clonat carduri, si implicit, la furtul banilor. Sunt dest intalnite astfel de practici. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 1:39 pm Titlul subiectului: Re: Retrageti bani de la ATM-urile din strainatate? |
|
|
|
| ingerii_patriei a scris: | Cati dintre voi folosesc cardul atunci cand se afla in afara tarii? Eu unul, evit sa fac astfel de lucruri, chiar daca ar fi vorba de un ATM in interiorul unei banci. S-au facut mult prea multe manarii cu carduri, ca sa-mi pot permite sa-mi bat joc si sa risc munca mea.
Voi faceti la fel? Sau nu?  |
Am un Visa Electron de la BCR din 2001. L-am folosit fara probleme din Indonezia in Peru, din SUA in Tanzania si din Hong Kong in Maroc. In general, ma feresc sa-l folosesc la comercianti, dar scot bani din ATM fara probleme _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
O chestie interesanta.
Dupa cum stiti, unul dintre cele mai safe instrumente de plata virtuala era pana de curand epassporte-ul. Cum l-am mai folosit mereu fara niciun fel de problema in strainatate, mi-am tinut acolo banii.
Partea cea mai frumoasa, e ca la ora 11 dimineata primesc un email - asta in timp ce ma aflam in ungaria- precum ca nu voi mai putea folosi momentan contul epassporte pana ce cei de la epassporte nu si vor rezolva problemele cu cei de la visa, iar banii erau in continuare blocati. Situatia asta dureaza de mai bine de 10 zile.
Am avut noroc ca aveam si ceva cash la mine, ca altfel ramaneam in Budapesta fara un ban de buzunar. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
miracolo Turist
Data înscrierii: 19/Mai/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Iun 09, 2011 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am folosit dar ma gandesc sa renut si sa folosesc doar carte de credit preplatita, de prea multe fraude am auzit .. _________________ Pensiune Miracolo | Servicii Web |
|
|
| Sus |
|
 |
mariosbt Turist
Data înscrierii: 18/Aug/2011 Mesaje: 7 Locație: România
|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 7:35 am Titlul subiectului: |
|
|
|
da dar cu atentie. acopar cu mana tastatura cand bag codul pin |
|
|
| Sus |
|
 |
rares_r79
Data înscrierii: 09/Oct/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Oct 09, 2011 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu acopar cateodata codul Pin dar doar cateodata _________________ Gazduire |
|
|
| Sus |
|
 |
discover Turist
Data înscrierii: 09/Iul/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Mar Oct 18, 2011 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am patit-o in 2 randuri in Italia.
Prima data bancomatul a dat eroare si nu mi-a eliberat banii. Dupa 2-3 zile banii s-au intors in contul meu, dar tot a fost neplacut ...
A doua oara cu un bancomat al altei banci, care a dat eroare in timpul tranzactiei si mi-a retinut cardul. Evident ca a trebuit sa-l refac cand am ajuns in RO pentru ca respectiva banca a refuzat sa mi-l innapoieze... De atunci am invat o lectie : am mereu la mine cel putin 3 carduri cu un minim pe ele!
Spunea cineva mai sus "am tot timpul bani cash la min"... Am fost in Franta (cu masina) si o patisem pe o autostrada, nu aveam sub nicio forma posibilitatea sa platesc cu bani, doar card! Noroc ca am avut la mine un card pe care il bagasem in geanta "ca sa fie". _________________ Am un site cu poze din calatorii
Ultimul album adaugat este cel cu poze de la cetatea Perouges din Franta |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|