|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
sunshine
Data înscrierii: 14/Mar/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 14, 2011 1:48 pm Titlul subiectului: Restaurant Divan |
|
|
|
La Divan, Maestrii Bucatari celebreaza in fiecare zi arta gustului delicios bogat in mirodenii proaspete, si a carui savoare precede reputatia uneia dintre cele mai laudate si bogate bucatarii ale lumii.
Sute de ani de traditie culinara, in care, la loc de cinste au stat legumele, fructele proaspete sau uscate, uleiul de masline, mirodeniile, iaurtul si nu in ultimul rand lipia si carnea de oaie si vita, se regasesc in bucatariile de la Divan si Divan Express, in Centrul Istoric al Capitalei.
La Divan, Maestrul Salih te va desfata cu specialitati turcesti autentice, dupa retete traditionale precum Adana Kebab, Beyti Kebab, Divan Kebab, Hummus, Acili Ezme, Mixt Meze, Kunefe sau o Baklava. Un desert seducator poate culmina arta gustului exceptional, urmat de o narghilea aromata, pe ritmuri orientale ce arcuiesc mladios corpul dansatoarei din buric.
La fel de bine, daca esti pe fuga, prins in noianul de ganduri si sarcini de rezolvat, sunt suficiente 3 minute sa intrii la Divan Express, pentru a te bucura de gustul deosebit al unui kebab autentic in pida sau lipie, al unui falefel sau al unui lahmacun cum numai Zeki stie sa prepare. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Mar 14, 2011 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun Mar 14, 2011 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
suna foarte interesant, intr-adevar _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
bubbly Turist
Data înscrierii: 29/Mar/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Mar 29, 2011 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si mie mi-a placut mult, recomand cu drag. Atmosfera este foarte calda si placuta, iar mancarea foarte foarte buna. Eu mai rezerv acolo si pentru mese de business pentru ca n-am cum sa dau gres niciodata.
Iata website-ul lor:
http://www.thedivan.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|