Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Regiunea Seefeld

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 12:40 am    Titlul subiectului: Regiunea Seefeld Răspunde cu citat (quote)

Am fost anul trecut in zona Seefeld si mi-a placut foarte mult. Seefeld e o statiune la vreo 30 km (cred) nord de Innsbruck, puteti lua trenul de Munchen. In jurul Seefeld-ului sunt cateva locuri superbe, sate mai mici si putin cunoscute dar cu peisaje superbe. Eu am fost cazat in Moesern, la vreo 5 km vest de Seefeld. Amplasarea e grozava, in afara de muntii care se vad in toate partile ai o panorama grozava asupra vaii Innului:

Iar ceea ce vedeti in poza nu e facut de pe vreun varf de munte, ci chiar din sat. E cam impropriu spus sat pentru ca aproape toate casele sunt mini-hoteluri sau cabane. Eu am stat la cabana Moesererhof, camera cu vedere spre sud (vedeam din pat ceva munte de 2500 m), mic dejun bun, pret bun anul trecut (52 de euro pe noapte camera dubla), in 2008 s-a scumpit din ceva motive - poate pentru ca a fost Euro anul asta in Austria?! si Innsbruck e relativ aproape.

Se poate urca pe munte cu telefericul in Seefeld, la vreo 2500 metri, de unde vedeti deja Germania (care e foarte aproape). In jur merita mers in Leutasch, un alt satuc unde sunt cateva lacuri cu pastravi de 60 cm care se vad cum inoata si la 2 metri adancime:

La vreo 2-3 km de Leutasch, spre granita cu Germania (Mittenwald) sunt niste chei frumoase, Leutaschklamm, cu poteci metalice care merg pe langa peretele de stanca ... foarte usor de strabatut chiar si de copii. La capatul cheilor e o cascada ... care e deja in Germania (dar daca nu esti atent la indicator habar nu ai ca ai intrat in Germania). In rest, multe alte lacuri mici si superbe, munti, organizare austriaca, cabane si hoteluri super. Daca mergeti in Moesern mergeti si la lacul care e in padure daca vreti sa va relaxati. Mai sunt ceva poze pe blogul meu.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi (chestionar) Ati fost cazat in regiunea Moldovei? 0