Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Recomandari Maramures

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Recomandari Maramures Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa mi recomandati si mie niste pensiuni din zona Maramuresului. Nu suntem foarte fitosi, dar nici nu acceptam sa si bata cineva joc de banii nostri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost anii trecuti la pensiunea "Casa Pintea" in apropiere de Baia Mare .Este o pensiune extraordinara : are mai multe camere ( pt fumatori sau nefumatori ) ,,fiecare aranjata intr-un alt design .
In fiecare camera exista televizor , telefon , minibar , Internet , aer conditionat.
Pretul a fost in jur de 70-80 ron
Sus
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot pe langa Baia Mare ar mai fi Complexul Caprioara. Nu i foarte departe de Baia Mare, 10 km.
Are piscina..personalul chiar stie sa te faca sa te simti bine. Plus de asta, este pe malul lacului de acumulare Firiza, asa nu cred ca ai regreta daca ai ajunge pe acolo
Sus
sisoe

Data înscrierii: 08/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as recomanda Pensiunea Maria din Borsa Maramures...unde raportul pret/calitate este excelent... www.pensiuneamaria.eborsa.ro
Alte informaatii despre Borsa si Maramures se pot gasi aici: www.eborsa.ro
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 7:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce oferte aveti pentru Craciun si Revelion ?
florinn
Turist

Data înscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2007 5:58 am    Titlul subiectului: Pensiunea Delia, Ocna Sugatag, Maramures Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost in vara la Pensiunea Delia in Ocna Sugatag, Maramures, Cazarea si oamenii au fost ok. Am ales Ocna Sugatag sa putem avea un punct de plecare in excursii care sa fie cit mai aproape de centrul zonei de interes.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
V.Vicos
Turist

Data înscrierii: 03/Ian/2009
Locație: Călător fără Țară

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Dacă vreți o vacanță ieftină încercați să mergeți când sunt festivaluri..eu am descoperit un festival la Preluca, am dormit la cort...există și varianta de a fi cazat la om în casă, suma-i modică, sau chiar în șura cu paie. Smile

am scris un articol despre vacanța la dealul corbului pentru pasionații de vacanțe neconvenționale.
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pensiunea Daria -Baia mare
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Recomandari site-uri de travel 28
Nu sunt mesaje noi Hotel de 3 stele bulgaria ? recomandari 5
Nu sunt mesaje noi Revelion in Maramures 1