Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

re corfu

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kara12
Turist

Data înscrierii: 30/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 6:00 am    Titlul subiectului: re corfu Răspunde cu citat (quote)

Rog lamuriri:am contractat un sejur in Corfu cu agentia Avia Travel.In contract scrie doar:pachet turistic, avion,corfu ,suma data si data plecarii. Numele hotelului este scris doar pe chitanta cu care am platit avansul.Mi-au mai dat si asigurarea medicala. Au zis ca alte detalii or sa ne dea cu 2 zile inainte de plecare. Biletele le vom primi la aeroport cand ne vom intalni cu un delegat al lor. Precizez ca nu sunt din Bucuresti. Este normal?Eu nu am mai calatorit prin agentii si nu stiu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai nu mi se pare nimic ciudat din ceea ce ai spus tu . Ce te framanta ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
kara12
Turist

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ma framanta?
faptul ca hotelul nu e precizat in contract
dar daca tu spui ca e ok ,atunci m-am linistit
(nu am mai fost afara si nu cunosc nimic din formalitatile care se fac)
am citit ca altii au mai luat teapa si imi era teama
multumesc ptr. raspuns
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kara12 a scris:
ce ma framanta?
faptul ca hotelul nu e precizat in contract
dar daca tu spui ca e ok ,atunci m-am linistit
(nu am mai fost afara si nu cunosc nimic din formalitatile care se fac)
am citit ca altii au mai luat teapa si imi era teama
multumesc ptr. raspuns

Nu cred ca o sa iti iei teapa. Oricum banuiesc , ca ai niste bani in plus. Daca se intampla cumva asa ceva, vii acasa si te duci direct la OPC . Nu`i lasi in pace , daca e nevoie faci apel la vreo televiziune locala , ca sa ii faci si de ras. Pana la urma iti vei lua banii inapoi + despagubiri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
kara12
Turist

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 10:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu banii sunt problema,ci faptul ca ma fraiereste cineva si ca imi poate strica acest concediu pe care il vreau deosebit.
Maine ma duc sa iau ultimile relatii in legatura cu plecarea.
Multumesc ptr. incurajari si sftaturi.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce-ai facut pana la urma? Te-ai intors? Cum a fost ?
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost in Corfu.A fost totul ok.
Sus
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As fi vrut mai mult timp.Poate la anul.
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ne oferi mai multe amanunte ? La ce hotel ai fost cazat , cum au fost conditiile , vremea...and so on... Exclamation
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost in Kanoni.Conditii si servicii excelente.Pozitia camerei spre pista de aterizare a avioanelor.Mi-a placut mult aceasta priveliste.Hotelul asezat pe un varf de munte,plaja linistita,doua piscine,nisip pe plala,apa nu prea adanca si calda(fata de cea de la Paleocastrita ,care era rece)De la hotel se faceau excursii ,dar noi am inchiriat o masina si am vizitat singuri insula.Mi-a placut indeosebi Sidari si o plaja cred ca la Kalamaki(nu avea nicio denumire, am oprit masina sa admiram marea si jos in mare am vazut o limba de nisip cam la vreo 100 m de tarm,apa calda cu valurele,ceva de vis.Nu-mi venea sa mai plec de acolo).Am vizitat jumatatea de nord a insulei.Peisaje foarte frumoase.Despre viata de noapte si discoteci nu pot sa spun nimic deoarece nu m-a interesat.Poze o sa pun mai tarziu, ca nu le-am descarcat
Sus
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre vreme:cald si la ei,nu ai nevoie de ceva cu maneca lunga.Duminica ne-am plimbat prin Corfu pentru ultimile cumparaturi si a fost foarte multa umezeala care iti dadea un disconfort
Sus
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hotelul a fost de 4 stele .Noi am avut demipensiune ca sa avem ziua libera si luam pranzul pe unde ne apuca foamea. Se poate manca bine si convenabil la pret oriunde(exclus restaurantele hotelurilor de 4 stele).Sunt taverne multe, foarte multe si ai de unde alege.
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze ati facut ? Rolling Eyes
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut si poze,am si filmat. O sa pun poze.Am facut poze cu decolarea si aterizarea avioanelor, poze prin orasul Corfu,statiunile prin care am fost,Aqua Land-ul de afara,nu am intrat, grotele,portul cu vapoare mari de croaziera,manastiri,biserici(care sunt multe)de afara nu din interior,multe golfulete cu plaje si multe peisaje
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crezi ca o sa revii si anul viitor in insula Corfu ? Sau te vei indrepta spre alte destinatii ?!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotel MARBELLA CORFU 5***** (cat. DE LUXE) / CORFU 1
Nu sunt mesaje noi OFERTA SPECIALA CORFU! 0