| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: Rafting |
|
|
|
Practica cineva rafting ? Unde se poate practica in Romania ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Se practica pe Jiu ...Acolo se poate inchiria si echipament , sunt si instructori ..tot ce-ti doresti ca sa inveti , Pretul e cam piperat ...o stiu de la un prieten care a fost pe-acolo |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 6:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sundin a scris: | | Se practica pe Jiu ...Acolo se poate inchiria si echipament , sunt si instructori ..tot ce-ti doresti ca sa inveti , Pretul e cam piperat ...o stiu de la un prieten care a fost pe-acolo |
Sundin de unde esti ? Pe aici pe Jiu nu se practica rafting , poate doar se ia una bucata camera de Raba , se umfla bine , apoi se mai iau 2 bucati scanduri si 2 nebuni , se pune pe Jiu si ..... se iese cu mult ras  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: | | Sundin a scris: | | Se practica pe Jiu ...Acolo se poate inchiria si echipament , sunt si instructori ..tot ce-ti doresti ca sa inveti , Pretul e cam piperat ...o stiu de la un prieten care a fost pe-acolo |
Sundin de unde esti ? Pe aici pe Jiu nu se practica rafting , poate doar se ia una bucata camera de Raba , se umfla bine , apoi se mai iau 2 bucati scanduri si 2 nebuni , se pune pe Jiu si ..... se iese cu mult ras  |
Eu sunt din Bucuresti ....dar asta stiam de la un prieten care a fost si mi-a zis ce am scris eu mai sus ... |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sundin a scris: | | darkstar_tfd a scris: | | Sundin a scris: | | Se practica pe Jiu ...Acolo se poate inchiria si echipament , sunt si instructori ..tot ce-ti doresti ca sa inveti , Pretul e cam piperat ...o stiu de la un prieten care a fost pe-acolo |
Sundin de unde esti ? Pe aici pe Jiu nu se practica rafting , poate doar se ia una bucata camera de Raba , se umfla bine , apoi se mai iau 2 bucati scanduri si 2 nebuni , se pune pe Jiu si ..... se iese cu mult ras  |
Eu sunt din Bucuresti ....dar asta stiam de la un prieten care a fost si mi-a zis ce am scris eu mai sus ... |
Ahh , acum inteleg. Poate se practica mai catre Craiova , este posibil. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
catalin.mantescu Turist
Data înscrierii: 14/Aug/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Raftingul se practica pe rau asa ca daca nu i-ai vazut cu barca pe sosea nu inseamna ca nu se practica.... Pe Jiu sunt doua echipe care organizeaza baieti de la R.A.C. si Salvamot Tg Jiu
Acuma nu te astepta sa se practice tot timpul anului..... Am trecut pe acolo acum 2 saptamani si Jiul abia daca avea apa pt doua ceaiuri
Pe Jiu de obicei se merge intre Lainici si iesirea din defileu |
|
|
| Sus |
|
 |
codrut
Data înscrierii: 27/Mar/2009 Mesaje: 1 Locație: Tg.Jiu
|
Trimis: Vin Mar 27, 2009 2:21 pm Titlul subiectului: rafting pe jiu |
|
|
|
Jiul e cel mai bun rafting din Romania , are doua tronsoane foarte frumoase , unul pentru avansati altul pentru incepatori . gasiti pe youtube postari cu imagini super. cautati rafting jiu romania..... |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|