|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
TurulDeWeekend Turist
Data înscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 24
|
Trimis: Mie Oct 26, 2011 5:12 am Titlul subiectului: Propunere traseu la Ski in Bansko, Bulgaria |
|
|
|
La Ski in Bansko, Bulgaria
Un paradis al skiorilor, Bansko
Cum toamna trece pe nesimtite si iarna se apropie, m-am gandit sa va povestesc cate ceva despre Bansko, binecunoscuta statiune de ski din Bulgaria.
Aflata la 540 de kilometri de Bucuresti urmarind traseul Bucuresti - Giurgiu/Ruse - Pleven - Sofia - Bansko, Bansko a devenit o tinta extrem de atractiva pentru toti impatimitii de ski din Romania si motivele sunt usor de inteles. Distanta o parcurgi intr-un timp variabil cuprins intre 5 si 7 ore, in functie de limitatoarele de viteza de neinteles ale bulgarilor si de nenorocul de a intalni cativa politisti pe drum, dar cred ca tot pe acolo ne incadram ca timp si daca plecam pe Valea Prahovei la sfarsit de saptamana pentru un weekend scurt la ski...
Mai multe detalii despre Bansko gasiti pe blogul meu: Ski la Bansko _________________ Turul de weekend: Destinatii de weekend si vacanta ! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Joi Oct 27, 2011 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Este superb din cate vad eu...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|