|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
motociclistcom Turist
Data înscrierii: 27/Mar/2009 Mesaje: 44
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 2:33 pm Titlul subiectului: Probleme |
|
|
|
Ati avut probleme in concediul dumneavoastra din bulgaria ? masina furata sau altele ? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
gusterix Turist
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 9:33 pm Titlul subiectului: Re: Probleme |
|
|
|
| motociclistcom a scris: | | Ati avut probleme in concediul dumneavoastra din bulgaria ? masina furata sau altele ? |
Nu! Am fost anul trecut la Nisipuri.Pe traseu am intalnit, si la dus si la-ntors echipaje de politie! NU NE-AU OPRIT! Daca respecti viteza legala si indicatoarele,daca parchezi unde e voie sa parchezi, n-ai treaba! Masini furate...noi n-am vazut! Depinde si de masina!
Hotelul unde mergi n-are parcare pazita?
Concediu placut! _________________ Turist incepator raaaau de tot! |
|
|
| Sus |
|
 |
salosu43
Data înscrierii: 05/Iul/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Iul 05, 2009 7:48 pm Titlul subiectului: probleme |
|
|
|
Azi am ajuns acasa (Baia Mare)dupa 7zile in Bulgaria,Nisipurile de aur,Berlin Golden Beach hotel 4 stele.
Buline rosii:
-hotelul are camere foarte cochete, iar daca aveti noroc si de vedere la mare,totul e perfect.Rasaritul i-l vedeam din pat,chiar.
-clatitele de la micul dejun
-este o plaja ce am descoperit-o,Nirvana beach,cu un nisip super fin la 5min pe jos.Un inconvenient,daca e cazul, ar fi ca intr-o parte a plajei sunt nudisti
-multa liniste,curatenie
-statiunea e superba, cu multe clase peste cele romanesti
Buline negre:
-infrastructura (drumuri) f proaste
-mancarea a fost mediocra, cu zile bune, dar si cu multe proaste.Cert e ca din grupul nostru-10persoane-am fost singurul ce nu a avut probleme stomacale.O familie s-a intors in Romania dupa 3 zile chiar din aceasta cauza, copilul fiind internat in Constanta. Atentie mare ca multa lume cu care am vorbit de acolo se plangea de aceasta treaba( vomitat,crampe,diaree)
-sucurile lor sunt dezastru,berea insa e f rece si compenseaza lipsa alcoolului din ea-cred-
-cireasa de pe tort:POLITIA
Ieri,dupa ce am predat camerele,mi-am adus masina in fata intrarii ptr a incarca bagajele, asta cu acceptul agentului de securitate-caci altfel nu te lasa-si in timp ce caram genti, un autocar mi-a"luat" oglinda..S-a oprit un minut pana am incercat sa vb cu el ,eu in engleza ,el in bulgara, dupa care a plecat. Cel de la securitate a ridicat din umeri, iar cand de la receptie i-am pus sa sune la politie, mi-au transmis ca trebuie sa astept 1 ora ca sunt ocupati cu un accident. Dupa 2 ore a venit un echipaj sa vada ce s-a intamplat si ca sa-i dau nr de masina al autocarului, insa mi-au precizat ca ei nu sunt de la pol rutiera si sa mai astept 1 ora. Imaginati-va ca dupa 4ore de la incident, cu copii mici in holul hotelului, avenit pol rutiera si mi-au transmis ca trebuie sa ma duc la sectie cu ei sa dau o declaratie, sa le las nr.de tel si adresa si ca peste o saptamana sau doua, pana cand spera sa-l gaseasca pe soferul bulgar, trebuie sa ma reintorc in Bulgaria ptr a da inca o declaratie impreuna cu celalalt. I-am zis ca locuiesc la 1000 km, i-am zis ca am un job, ca am familie, ca presupune multe cheltuieli acest drum insa au ridicat din umeri si mi-au zis ca asa sunt legile lor!!!!! Normal, ca m-am intors si am plecat.
-din acest considerent mi-am mai taiat o destinatie de pe lista de concedii.Dupa litoralul romanesc, bineinteles. |
|
|
| Sus |
|
 |
globalholidays
Data înscrierii: 22/Oct/2010 Mesaje: 4 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum Oct 24, 2010 1:01 pm Titlul subiectului: probleme in Bulgaria |
|
|
|
Vara trecuta (n.a. vara 2010) au fost niste reportaje la televizor, despre furtul de masini din Bulgaria. Era vorba de 3 masini disparute/furate... fara foarte multe detalii date despre conditiile in care au disparut sau dovezi clare ca s-a intamplat.
Am sunt la partenerul meu bulgar si am cerut putine explicatii. Mi s-a spus asa: este adevarat ca a disparut o masina, dar nu 3, cum se prezinta la televizor. Masina care a disparut apartinea unui roman, care a condus beat si a lasat-o undeva departe, pentru ca nu se mai putea sui la volan. Imi spuneau ca, inca nu se stie daca soferul a lasat masina acolo... sau cineva a furat-o, a luat-o de la hotel si a lasat-o acolo unde a fost gasita.
Din Romania se fura mai multe masini decat se fura in Bulgaria. Vezi mai multe autoturisme stagnate la trotuar "pe butuci" decat vezi in Bulgaria.
Sunt semnale clare ca, pentru revigorarea turismului romanesc prost manageriat, se lanseaza zvonuri ca alte destinatii ar fi o alegere gresita. Dupa cum stim cu totii, televizorul nu mai prezinta garantia adevarului. Sunt interese enorme iar Bulgaria este victima colaterala. Adrian Sirbu are cateva unitati turistice in Romania. Stirea a fost data de cei de la ProTV.
Sper ca informatia asta v-a fost utila.
Mergeti fara teama, bulgarii chiar fac ceva mai mult turism decat suntem in stare noi. Si asta v-o spune un director de agentie, care e nevoit sa suporte preturile si calitatea turismului romanesc... zi de zi. _________________ Global Holidays
http://www.globalholidays.ro
office@globalholidays.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
yeanne1986 Turist
Data înscrierii: 14/Oct/2010 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 03, 2010 5:54 pm Titlul subiectului: Probleme in Bulgaria |
|
|
|
De cativa ani merg frecvent in Bulgaria, fie ca raman acolo sau doar traversez tara. Nu am avut incidente cu politia bulgara, dar nici nu am depasit limita bunului simt.
Participantii la trafic sunt destul de intelegatori si semnalizeaza cam de fiecare data prezenta unui echipaj de politie (chiar si fara radar). Atentie sporita tb avuta pe autostrada spre Sofia la tuneluri (limita de viteza este de 80 km / h din cate imi amintesc, iar radare sunt amplasate chiar la iesirea din tuneluri pentru a te prinde pe picior gresit).
Drum bun tuturor! _________________ Ioana Hagiu
www.haisamergem.ro
ioana@ghidulcalatorului.ro
0040724287574 |
|
|
| Sus |
|
 |
MihaelaAlbu Turist
Data înscrierii: 15/Feb/2011 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 15, 2011 1:04 pm Titlul subiectului: bulgarica de rahat |
|
|
|
spun asta din cauza drumurilor foarte proaste! GPS-ul o ia razna, ajungi pe drumuri de tara execrabile. mult marketing cu bulgaria asta.... |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
trebuie sa recunoastem ca bulgaria este peste romania la serviciile oferite.. ai nostri vor sa faca bani multi, dar nici nu ii intereseaza de tine. cu toate acestea nu prea sunt atras de Bulgaria. Mai repede m-as duce in Turcia sau Grecia. _________________ Cazare Predeal Cazare Bran Moeciu Cazare |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|