Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Problema Aeroport

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
djhizz

Data înscrierii: 31/Mar/2009

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 2:19 pm    Titlul subiectului: Problema Aeroport Răspunde cu citat (quote)

Salut, am si eu o problema si poate este cineva care poate sa isi dea cu parerea.
Vreau in vara aceasta sa plec in insula Naxos din Grecia. Doresc sa merg cu avionul fiindca nu vreau sa irosesc zile pe drum cu autocarul sau feribotul.
Oferta tarom iese din discutie pt ca avionul dus soseste seata la 9 in Atena si nu am nimic pana a doua zi ca transport pana in insula.
Cea mai buna oferta pare sa fie de la Olympic Airlines: pleaca dimineata la 9:25, soseste in Atena la 11 si la 12:30 am un avion de la aceeasi firma spre insula. Asemanator si pt retur.
Insa am gasit o oferta cu 150E(2 persoane) mai ieftina de la Bucuresti la Atena prin Aegean Airlines. Avionul soseste la 11:10 si tr sa iau pe cel de la 12:30 de la Olympic Airlines spre insula. Numai ca nu sunt sigur daca pot sa il prind. Daca amandoua zborurile sunt de la aceeasi firma, bagajele sunt trasnportate automat, si nu mai tr sa mai trec inca o data prin check-in. Insa daca iau bilete online de la 2 firme diferite nu stiu ce sa ma fac in aeroport, pt ca 1h si 20 min nu sunt indeajuns pt a schimba avionul. A mai fost cineva pe cont propiu si a trebuit sa schimbe avionul? Repet faptul ca cele 2 bilete le iau de pe 2 siteuri diferite ale celor 2 firme de transport (Olympic si Aegean).

Va multumesc mult,
Alex
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu shtiu exact sa iti raspund la intrebari, dar posibil sa am ceva raspuns colateral.

Aegean parca zboara la Atena cu Boeing, deci face ca 1 ora si 10 minute in aer (sunt cam 750km in linie dreapta prin aer). (Olympic zboara dimineatza cu ATR parca, deci face cam 1 ora si 50 min zbor efectiv). Cam atat am facut eu.

Deci este extrem de posibil sa ajungi mai devreme. Eu la Atena nu am asteptat mult sa vina bagajele.

Deci, sunt sanse bune sa prinzi ok al doilea avion zic eu. (dar nu as da in scris asta Smile e doar o opinie ...)

Ai putea sa incerci sa faci check in din Bucuresti inclusiv pt. avion #2 daca s-o putea si atunci e posibil sa te mai astepte putzin.
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am verificat si eu mai exact, cred ca ai timp berechet sa mergi numai cu Olympic. Ai mai mult de 1 ora si jumatate la sol in Atena deci super timp chiar si pt. o intarziere rezonabila.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Taxi de la aeroport la Belek 3