Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Prima data in Grecia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:08 pm    Titlul subiectului: Prima data in Grecia Răspunde cu citat (quote)

Anul asta vrem sa mergem in Grecia, pentru prima data, in principiu in iulie. Am mai iesit din tara , dar concediul asta as vrea sa fie mai deosebit, asa ca orice sugestie/ recomandare e bine venita
Cautam cazare acolo, am prefera sa fie un apartament cu 2 camera si sa avem totusi plaja aproape. Si sa mai facem si ceva excursii la diverse atractii, ca doar Grecia are o ditamai istoria
Va rog spuneti ne recomandarile voastre.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vladp
Turist

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Prima data in Grecia Răspunde cu citat (quote)

In afara de ofertele clasice de la agentiile din Romania, am gasit un portal excelent cu prezentari de vile si apartamente de inchiriat in f. multe zone ale lumii. Pentru Grecia adresa este: www.holidaylettings.co.uk/greece/
Se pot face si rezervari online la majoritatea ofertelor.
Sus
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grecia are un litoral foarte frumos . O sa scriu niste observatii pe care le tin eu minte din grecia :
Am fost in Peninsula Halkidiki , bratul Kassandra . Am stat intr-un apartament destul de mic cu 2 paturi , dar destul de modern M-a costat 30 euro pe zi ( fara mancare )
Preturi: bere 2-4 euro/0,5 litri, restul mai ieftine ..apa 1-1,5 euro/0,5 litri
Mic dejun: 2 persoane: 7-10 euro
Pranz/cina: 2 persoane: 15-20-25 euro ( salata, 1 fel de mancare, bautura, desert )

Momente neplacute
Vama Romania-Bulgaria: 2 ore
Vama Bulgaria-Grecia: 5 ore - plus ca un dobitoc de la Politia Greaca de frontiera m-a pus sa iau coada de la cap. /fire/
Durata totala drum + cazare: 19 ore
Spaga bulgari: la dus / la intors: 5 euro
Radar bulgari: 15 USD ( viteza 140 Km/h )
Radare fentate: cu aparat de detectare: ~ 20 dus-intors :yeah baby

Recomandare: de plecat din Buc la 4 dimineata ...se traverseaza Bulgaria ziua, fara probleme si se ajunge in Grecia rezonabil -la 4-5 dupa-amiaza.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru opinii, ady. Inca nu ne-am hotarat, da' mi se pare bataie mare de cap sa mergem cu masina, o sa mergem ci charter ul cel mai probabil.
Sus
ady
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Multumesc pentru opinii, ady. Inca nu ne-am hotarat, da' mi se pare bataie mare de cap sa mergem cu masina, o sa mergem ci charter ul cel mai probabil.

Adevarul e ca mai bine daca mergi cu avionul ...nu mai ai pentru ce sa iti faci atatea griji legate de masina .
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si in Halkidiki ce e de vazut? Doar nu stam pe plaja toata ziua Very Happy
Sus
ady
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Si in Halkidiki ce e de vazut? Doar nu stam pe plaja toata ziua Very Happy

Poti face croaziere pe mare, poti vizita Porto Caras, un complex hotelier cu 2 hoteluri de lux Sithonia si Meliton dar si o sumedenie de iachturi. Porto Caras e la 2 km de Neos Marmaras. In Salonik poti vedea biserica Sf Dumitru si Turnul Alb. Salonik este un oras aglomerat dar se gasesc si locuri de parcare. Nu este mare diferenta intre el si Bucuresti. Oricum, cred ca ai facut o alegere buna, nu cred ca se compara cu Paralia sau Nei Pori. Din pacate cred ca sunt mai putine locuri de vizitat decat la Nei Pori.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grecia e cea mai accesibila destinatie pentru noi romanii, deci cred ca avem timp sa vedem cat mai multe locuri frumoase
Sus
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:
Grecia e cea mai accesibila destinatie pentru noi romanii, deci cred ca avem timp sa vedem cat mai multe locuri frumoase

Alaturi de Bulgaria...multi romani merg si aici.
Sus
iru

Data înscrierii: 05/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna,

Eu merg anu' cu masina personala in Grecia, in Mykonos mai precis (insula) si as vrea sa stiu daca ati mai auzit recent de "jafuri" pe soselele din Bulgaria...vom merge o singura masina si prietenii nostri ne-au cam speriat... Chiar mai este periculos?? Rolling Eyes
Sus
vladp
Turist

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ultima vreme s-au mai reglementat trecurile si in Bulgaria.
Oricum, nu va parcatzi si voi mashina cine shtie pe unde si sa o lasatzi cu zilele.
Daca mergeti pe ziua, nu va abateti de la drum si nu lasati masina nesupravegheata, atunci cred ca shansele de a avea asemenea probleme sunt extraordinar de mici.
Sus
alinalin0
Turist

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vladp a scris:
In ultima vreme s-au mai reglementat trecurile si in Bulgaria.
Oricum, nu va parcatzi si voi mashina cine shtie pe unde si sa o lasatzi cu zilele.
Daca mergeti pe ziua, nu va abateti de la drum si nu lasati masina nesupravegheata, atunci cred ca shansele de a avea asemenea probleme sunt extraordinar de mici.

Pe la ei e exact ca la noi Smile.
simona

Data înscrierii: 03/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: prima oara in grecia Răspunde cu citat (quote)

cine vrea sa vada poze din greci destul de multe:http:picasaweb.google.com/negoitasmn
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Haideti sa ajutam 10 copii sa plece in prima tabara din viat 0
Nu sunt mesaje noi excursie grecia 7
Nu sunt mesaje noi sejururi grecia 0
Nu sunt mesaje noi turism Grecia 0
Nu sunt mesaje noi In Grecia , cu masina 12