| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:37 am Titlul subiectului: Preturi cazare de 1 mai? |
|
|
|
stie cineva care vor fi preturile de 1 mai la mare? Suna tentant o minivacanta de 2-3 zile dar nu stiu de cati bani sa fac rost pana atunci. Pe net nu am gasit nimic concludent si mnah..., as vrea sa cer si parerea voastra. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:52 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cauta pe net repede cateva pensiuni din Vama daca vrei sa ni te alaturi, dar vrei totusi sa stai la pensiune. Ai grija sa rezervi inca de pe acum, ca atunci, in preajma zilei de 1 mai, cu siguranta o sa explodeze preturile si nu o sa mai gasesti nimic liber.
Noi mergem cu cortul si mnah, nu o sa ne coste decat benzina, mancarea si bautura  _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
lasa cazarea. Ia-ti un cort si bautura:)) si hai.
Glumesc. Pai, de ce nu dai un telefon? Eventual,daca nu mai gasesti nimic, poti sa i platesti unui localnic pentru o camera. Sunt oameni de treaba care nu prea agreaza nebunii care vin de obicei, asa ca daca nu esti genul care se face muci si umbla dezbracat, vei gasi fara probleme. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Vezi ca era o vila, am uitat cum ii zice. Ah, ai Casa Mario pe langa plaja. Pretul parca era de 100 de ron pe noapte, nu mai stiu exact.
Numarul lor de contact e 0749550554 _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
multzam amandurora:D
anyway, vine vreounul la mare?poate ne intalnim la un piept de pui or something. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
simonadaniela Turist
Data înscrierii: 21/Apr/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Apr 21, 2009 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu stiu de ce dar m-am uitat la vremea de peste 10-15 zile si am impresia ca la munte cel putin o sa fie foarte urat  |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| simonadaniela a scris: | nu stiu de ce dar m-am uitat la vremea de peste 10-15 zile si am impresia ca la munte cel putin o sa fie foarte urat  |
Am citit chiar azi pe ziare.com ca vremea de 1 mai va fi superba in toata tara, deci nu va faceti probleme in privinta asta  _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|