| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
AndreiT
Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Noi 18, 2010 2:56 pm Titlul subiectului: Pretentii de 4 margarete.... |
|
|
|
Deschis acest topic pentru totii cei care au stat la pensiuni de 4 margarete din Romania dar care s-au dovedit a fi de 1 papadie.  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum am vazut postul tau. Nu cred ca am fost vreodata la asa ceva. M-ar ineteresa sa aflu ceva pareri si eu de cum sta treaba cu margaretele astea:) _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Aug 12, 2011 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu nu prea am auzit de pensiuni de 4 margarete pana acum, nu stiam ca ele nu se clasifica tot in stele ) ce naiva sunt, nu as vrea sa ajung niciodata intr-o pensiune de 1 papadie , deja imi imaginez cu e acolo: groaznic! |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 7:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da la hotel merge cu stele la pensiuni cu margarete . Daca a fost rau pe undeva faceti reclamatii si cat mai multe reviewuri prin toate partile _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mar Oct 25, 2011 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Majoritatea pensiunilor mi se par ok. Mai ales cele din zona Rucar-Bran. Sunt f ieftine in comparatie cu alte zone ale tarii si arata si bine... majoritatea.
Mai degraba am vazut hoteluri care pretind a avea 3 stele si au juma de lumanare...
Spune-ne si noua la ce pensiune te-ai referit cand ziceai de pensiune de o papadie  _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Dum Noi 13, 2011 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am fost pe acolo, sincera sa fiu nu am auzit de ea pan akum...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Lun Noi 14, 2011 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| pantoficustil a scris: | Nu am fost pe acolo, sincera sa fiu nu am auzit de ea pan akum...  |
Unde nu ai fost? ca nu prea inteleg... _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
cazaretur Turist
Data înscrierii: 14/Dec/2011 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Dec 14, 2011 8:44 am Titlul subiectului: La munte |
|
|
|
Am stat o singura data la o pensiune de 4 margarete in Gura Humorului, am nimerit intamplator acolo si era deja prea tarziu sa schimbam locatia. Ne-a costat cam mult dar cred ca a meritat. Am fost tratati regeste si conditiile au fost deosebite. Nu am putut sta decat o noapte pentru ca locatia era inchiriata in intregimein urmatoarele nopti pentru Presedintele tarii care urma sa vina impreuna cu tot staful. Deci noi nu am mai avut loc acolo. |
|
|
| Sus |
|
 |
katharina Turist
Data înscrierii: 20/Noi/2007 Mesaje: 25 Locație: BRAN
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 9:38 am Titlul subiectului: Re: Pretentii de 4 margarete.... |
|
|
|
| AndreiT a scris: | | Deschis acest topic pentru totii cei care au stat la pensiuni de 4 margarete din Romania dar care s-au dovedit a fi de 1 papadie. :lol: |
Eu cred ca Pensiunea Katharina Bran isi merita cu adevarat cele 4 margarete.
Weekend la munte, Team Building si Traning in zona Bran Moeciu la Pensiunea Katharina 4*Bran. Cazare cu posibilitati de pensiune completa sala de conferinte cu capacitatea de 55 locuri. Restaurant traditional Bran cu capacitate de peste 180 de locuri ideal pentru mese festive, Revelion, Craciun, Paste, nunti, botez, etc. la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux. Atractii turistice Bran si trasee turistice Bran alaturi de Harta Bran.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro _________________ Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com, |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|