Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Pretentii de 4 margarete....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
AndreiT

Data înscrierii: 18/Noi/2010

MesajTrimis: Joi Noi 18, 2010 2:56 pm    Titlul subiectului: Pretentii de 4 margarete.... Răspunde cu citat (quote)

Deschis acest topic pentru totii cei care au stat la pensiuni de 4 margarete din Romania dar care s-au dovedit a fi de 1 papadie. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
daniel.ene
Turist

Data înscrierii: 16/Feb/2011

MesajTrimis: Vin Feb 25, 2011 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum am vazut postul tau. Nu cred ca am fost vreodata la asa ceva. M-ar ineteresa sa aflu ceva pareri si eu de cum sta treaba cu margaretele astea:)
maria29
Turist

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Vin Aug 12, 2011 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu prea am auzit de pensiuni de 4 margarete pana acum, nu stiam ca ele nu se clasifica tot in stele Wink) ce naiva sunt, nu as vrea sa ajung niciodata intr-o pensiune de 1 papadie , deja imi imaginez cu e acolo: groaznic!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2011 7:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da la hotel merge cu stele la pensiuni cu margarete . Daca a fost rau pe undeva faceti reclamatii si cat mai multe reviewuri prin toate partile
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Mar Oct 25, 2011 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Majoritatea pensiunilor mi se par ok. Mai ales cele din zona Rucar-Bran. Sunt f ieftine in comparatie cu alte zone ale tarii si arata si bine... majoritatea.
Mai degraba am vazut hoteluri care pretind a avea 3 stele si au juma de lumanare...
Spune-ne si noua la ce pensiune te-ai referit cand ziceai de pensiune de o papadie Smile
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Noi 13, 2011 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am fost pe acolo, sincera sa fiu nu am auzit de ea pan akum... Embarassed Embarassed Embarassed
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pantoficustil a scris:
Nu am fost pe acolo, sincera sa fiu nu am auzit de ea pan akum... Embarassed Embarassed Embarassed

Unde nu ai fost? ca nu prea inteleg...
cazaretur
Turist

Data înscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: Mie Dec 14, 2011 8:44 am    Titlul subiectului: La munte Răspunde cu citat (quote)

Am stat o singura data la o pensiune de 4 margarete in Gura Humorului, am nimerit intamplator acolo si era deja prea tarziu sa schimbam locatia. Ne-a costat cam mult dar cred ca a meritat. Am fost tratati regeste si conditiile au fost deosebite. Nu am putut sta decat o noapte pentru ca locatia era inchiriata in intregimein urmatoarele nopti pentru Presedintele tarii care urma sa vina impreuna cu tot staful. Deci noi nu am mai avut loc acolo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
katharina
Turist

Data înscrierii: 20/Noi/2007
Locație: BRAN

MesajTrimis: Sâm Dec 17, 2011 9:38 am    Titlul subiectului: Re: Pretentii de 4 margarete.... Răspunde cu citat (quote)

AndreiT a scris:
Deschis acest topic pentru totii cei care au stat la pensiuni de 4 margarete din Romania dar care s-au dovedit a fi de 1 papadie. :lol:

Eu cred ca Pensiunea Katharina Bran isi merita cu adevarat cele 4 margarete.

Weekend la munte, Team Building si Traning in zona Bran Moeciu la Pensiunea Katharina 4*Bran. Cazare cu posibilitati de pensiune completa sala de conferinte cu capacitatea de 55 locuri. Restaurant traditional Bran cu capacitate de peste 180 de locuri ideal pentru mese festive, Revelion, Craciun, Paste, nunti, botez, etc. la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux. Atractii turistice Bran si trasee turistice Bran alaturi de Harta Bran.

http://www.cazare-pensiune-bran.ro
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum