|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdanb
Data înscrierii: 06/Iun/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iun 06, 2011 1:55 pm Titlul subiectului: Praga, va rog! |
|
|
|
Deci in 17 iunie merg la Praga
Am o groaza pt ca ma duc printr-o agentei de turism si nu mai cunosc pe nimeni
Deci pot sa imi schimb bani de aici in coroane, in Oradea?
Ei lucreaza in coroane, eu cum platesc in coroane sau in euro intrarea la obiective?
vreau detalii despre suveniruri, preturi, de lemn, plastic, cu orasul, traditionale de toate, PANA la ce ora sunt deschise magazinele. Sunt inebunit dupa suveniruri si vreau sa stiu daca aimi ajung pt tot cu cadouri, mancare si intrarea la obiective 200 de Euro, de atata dispun, stau doar 3 zile si am cazare platita deja si micul dejun.
Mancare , bautura PRETURI?
E adevarat cu nu vorbesc prea muti engleza, meniul restaurantelor deci e in ceha? ca eu nu stiu ceha!
Mi-ati face o bucurie imensa daca ati raspunde! Si daca va rog spuneti unde pot sa iau teapa la preturi sa stiu sa ocolesc zona.  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mar Iun 07, 2011 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mar Iun 07, 2011 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
agendautila Turist
Data înscrierii: 22/Iun/2011 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 22, 2011 7:06 am Titlul subiectului: vizitare Praga |
|
|
|
| crama a scris: | | Nu ne zici si noua cum a fost in Praga? As vrea si eu sa merg si vreau sa stiu mai multe detalii.. poate si ceva poze |
daca doriti va pot da eu mai multe informatii despre Praga, sa-mi spuneti ce va intereseaza |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|