Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Praga, va rog!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdanb

Data înscrierii: 06/Iun/2011

MesajTrimis: Lun Iun 06, 2011 1:55 pm    Titlul subiectului: Praga, va rog! Răspunde cu citat (quote)

Deci in 17 iunie merg la Praga Very Happy
Am o groaza pt ca ma duc printr-o agentei de turism si nu mai cunosc pe nimeni Embarassed

Deci pot sa imi schimb bani de aici in coroane, in Oradea?
Ei lucreaza in coroane, eu cum platesc in coroane sau in euro intrarea la obiective?
vreau detalii despre suveniruri, preturi, de lemn, plastic, cu orasul, traditionale de toate, PANA la ce ora sunt deschise magazinele. Sunt inebunit dupa suveniruri si vreau sa stiu daca aimi ajung pt tot cu cadouri, mancare si intrarea la obiective 200 de Euro, de atata dispun, stau doar 3 zile si am cazare platita deja si micul dejun.
Mancare , bautura PRETURI?

E adevarat cu nu vorbesc prea muti engleza, meniul restaurantelor deci e in ceha? ca eu nu stiu ceha!
Mi-ati face o bucurie imensa daca ati raspunde! Si daca va rog spuneti unde pot sa iau teapa la preturi sa stiu sa ocolesc zona. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mar Iun 07, 2011 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ne zici si noua cum a fost in Praga? As vrea si eu sa merg si vreau sa stiu mai multe detalii.. poate si ceva poze
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Iun 07, 2011 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca s-a intors deja Smile
agendautila
Turist

Data înscrierii: 22/Iun/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 22, 2011 7:06 am    Titlul subiectului: vizitare Praga Răspunde cu citat (quote)

crama a scris:
Nu ne zici si noua cum a fost in Praga? As vrea si eu sa merg si vreau sa stiu mai multe detalii.. poate si ceva poze

daca doriti va pot da eu mai multe informatii despre Praga, sa-mi spuneti ce va intereseaza
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi EXCURSIE-PRAGA-28.04.2008-04.05.2008 190 de E + 300 RON 2
Nu sunt mesaje noi tren Bucuresti - Praga 5
Nu sunt mesaje noi La Praga 10