| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: Posibilitati de cazare in Baile Herculane |
|
|
|
Vreau sa plec pentru o scurta vacanta la munte si m-am gandit sa vad cum este in Baile Herculane. Am auzit ca este o statiune deosebit de frumoasa. Am vazut o oferta buna la Hotel Claudia ***.
Ce parere aveti? Merita pierdut o parte din concediu acolo? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Zona intr-adevar este superba,insa despre Hotelul Claudia nu prea stiu ce sa zic...am citit niste comment uri pe site ul hotelului si se plangea lumea de conditiile din hotel. Poate ar trebui totusi sa cauti un alt hotel.
In rest, dupa cum am zis, zona e deosebita.
In ce perioada vrei sa mergi? |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:54 pm Titlul subiectului: Re: Posibilitati de cazare in Baile Herculane |
|
|
|
| george a scris: | Vreau sa plec pentru o scurta vacanta la munte si m-am gandit sa vad cum este in Baile Herculane. Am auzit ca este o statiune deosebit de frumoasa. Am vazut o oferta buna la Hotel Claudia ***.
Ce parere aveti? Merita pierdut o parte din concediu acolo? |
De ce nu te duci cu cortul ? este destul de multa lume care prefera cortul hotelurilor sau pensiunilor , si in plus e gratis asa. Bineinteles daca vrei sa stai mai mult de un weekend atunci e mai bine la o pensiune . |
|
|
| Sus |
|
 |
laura30
Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Aug 01, 2007 2:56 pm Titlul subiectului: cazare herculane/ golden spirit |
|
|
|
Buna tuturor!!! poate ma puteti ajuta cu un sfat. Vreau sa plec la Herculane pe 10 august si singura cazare care am mai gasit-o este la hotel Golden Spirit. Problema este ca nu gasesc pe nicaieri mai multe informatii despre acest hotel. Nici macar cate stele are!!!
Deci, ma intrebam daca stie cineva mai multe. Multam mult |
|
|
| Sus |
|
 |
SimonaGL Turist
Data înscrierii: 09/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Din pacate eu lucrez in turism, si va zic cu durere in suflet ca aveti dreptate, unele unitati de cazare sunt..infecte .
Dar sa va mai spun si un lucru rautacios: ASA VA TREBUIE.
Cel mai indicat lucru e sa va adresati unei agentii de turism din urmatoarele motive:
- incheiati un contract si aveti pe cine trage la raspundere daca aveti probleme de orice gen
- in cazurile dvostra mentionate mai sus care is destul de grave puteati sa refuzati cazarea si va dadeau banii inapoi
- toate unitatile de cazare SUNT VERIFICATE si daca nu corespunde cu realitatea noi stim si va sugeram sa nu va cazati.
- platiti pretul mult mai mic tariful de agentie decat cel de receptie
Si acum ca o completare va pot spune ca se poate intampla oricum, inclusiv mie, care tatal meu e manager de agentie de turism si eu m-am incapatzanat sa ma duc pe cont propriu cu prietenele.Va spun ca nu am mai fost la wc in curte la comun in frig si exact " o gaura" in pamant de f mult timp, ei anul acesta am fost si am dat si bani pt asta, tv la fel mic, totul vechi si miros de mucegai cand puteam sta frumos in Mamaia Smile si la 10 persoane aveam si 1 gratuitate.
Deci nu este chiar de condamnat insa sa va ganditi ca greseala o faceti pe banii si concediul d-voastra si cum spunea cineva mai sus exista acum pe internet o sumedenie de site`uri si forum`uri.. nu va mai duceti dupa ureche..utilizati internetul si intrebari intr`o agentie, ca pe informatie nu va cere nimeni bani
O zi buna si sper sa aveti concedii frumoase si reusite |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 6:23 pm Titlul subiectului: motive pt care sa apelezi la o "agentie virtuala" |
|
|
|
ai contract, preturi bune, etc.
dar alegi tu din toate ofertele, nu dupa cum e comisionul mai mare sau mai mic
si e mai putina bataie de cap... altfel de ce am avea mai mult bani virtuali decat cash? de ce ne-am plati facturile pe net si nu la ghiseu?
din acelasi motiv pentru care am prefera sa ne rezervam online decat la agentie... il stim cu totii deep down inside www.proravel.ro e o solutie in sensul asta _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|