Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Plimbarile cu barca

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Plimbarile cu barca Răspunde cu citat (quote)

Imi poate spune cineva cat costa plimbarile cu barca in Delta ? Am inteles ca sunt foarte scumpe... Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lumi
Turist

Data înscrierii: 20/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O plimbare pe canale , la sulina , costa un milion jumate , in lei vechi . plimbarea dureaza intre trei si patru ore .
Pina la padurea letea , de la sulina , costa trei milioane de lei vechi .
In barca pot merge mai multe persoane si atunci se imparte pretul .
Eu nu am putut sa merg la padurea letea pentru ca nu mai erau si altii doritori Crying or Very sad , a ramas pentru la anul....
Sus
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda...precum auzisem , destul de scump . Totusi cati insi pot intra in barca? 5-6 ?
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde de dimensiunea barcii. Daca e barca pescareasca , max 5 pasageri, daca e salupa sau un cuter mai mare, intre 10 si 20 persoane. In general e bine sa fie un grup de minim 4 persoane, e mai avantajos. Ce nu-mi place la barcile din Delta e faptul ca sunt lipsite de cel mai elementar confort. Sunt 2 extreme: barcile vechi, murdare , zgomotoase si lente, la preturi mari, si barcile rapide, majoritatea tot vechi, sh-uri de afara , reconditionate, la preturi foarte mari. Asta deocamdata, va promit ca de la anul, cel putin pentru selecta comunitate de pe tripinfo.ro Wink , situatia se va schimba. In 3 zile plec din nou in Delta Very Happy !
trapatony
Turist

Data înscrierii: 29/Apr/2009

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 2:10 pm    Titlul subiectului: Plimbare Răspunde cu citat (quote)

Chiar cu barca nu am fost adevarul ca este destul de scump auzisem cateva persoane ceva in jur de 150 de ron costa plimbarea cu barca. Poate la anu cand ma duc o sa fac si o plimbare cu barcutza. Laughing
Sus
danyiel
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2009 12:41 pm    Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca Răspunde cu citat (quote)

plimbarile in delta sunt scumpe ele dar depinde de cine dai eu cunosc unul care este destul de ieftin
danyiel
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2009 12:43 pm    Titlul subiectului: Re: Plimbare Răspunde cu citat (quote)

trapatony a scris:
Chiar cu barca nu am fost adevarul ca este destul de scump auzisem cateva persoane ceva in jur de 150 de ron costa plimbarea cu barca. Poate la anu cand ma duc o sa fac si o plimbare cu barcutza. Laughing

cunosc persoane care te poate ajuta si inca este aproape de Tulcea si de balta la fel
Bursucu05

Data înscrierii: 30/Iun/2009
Locație: Tulcea, Tg-Mures

MesajTrimis: Mar Iun 30, 2009 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca doriti transport in Delta Dunarii, va recomand eu pe cineva cu ambarcatiune din 2008, motor de 90CP. PM pentru detalii Very Happy
Sus
CuBarcaInDelta

Data înscrierii: 03/Mai/2010
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 1:27 pm    Titlul subiectului: Excursii,Plimbari, Transport in Delta Dunarii Răspunde cu citat (quote)

Daca doriti sa faceti o plimbare prin acest areal deosebit, noi efectuam plimbari cu barca la pretul de 100 RON/ora/max 5 persoane in barca.
Barcile sunt sigure si sunt dotate cu motoare bune care ne pot purta rapid in inima Deltei.
Daca veniti cu cortul va putem transport la/de la locul de campat si pescuit.
E-mail: office@cubarcaindelta.ro
gogacio

Data înscrierii: 20/Apr/2011

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2011 6:52 pm    Titlul subiectului: Plimbari cu vaporasul Răspunde cu citat (quote)

Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va arat un site despre plimbari cu vaporasul si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si daca ati facut vreo excursie cu acest vaporas:

http : // www . mirajuldeltei . ro/

Multumesc anticipat si sper ca nu am suparat pe cineva.
Sus
contzo
Turist

Data înscrierii: 19/Mai/2011
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2011 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Excursii si transport in Delata Dunarii cu barci rapide si sigure la preturi avantajoase. plecari din Murighiol Mahmudia sau Tulcea. Pentru poze si mai multe detalii la 0752 823 716
Sus
miky_aurash
Turist

Data înscrierii: 17/Iun/2011
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 17, 2011 11:23 am    Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
Imi poate spune cineva cat costa plimbarile cu barca in Delta ? Am inteles ca sunt foarte scumpe... Shocked

depinde ce fel de barca vrei? o ora cu barca pescareasca , undeva la 100 lei/ora
de ex un traseu de jurilovca - gura portitei este de 400 lei/ dus- intors, cam 6 pers, iar stationarea soferului cam 15-20 lei/ora
depinde ce gazda ai, k iti poate gasi mai ieftin la pescarii din zona
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Iun 21, 2011 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este adevarat , depinde foarte mult de "gazda" la care ajungi , cat de descurcaret esti si cum stii sa negociezi . Se pot obtine tarife bune
deltarustic
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2011
Locație: MAHMUDIA

MesajTrimis: Mar Iun 28, 2011 9:01 pm    Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca Răspunde cu citat (quote)

miky_aurash a scris:
Cosmin a scris:

depinde ce fel de barca vrei? o ora cu barca pescareasca , undeva la 100 lei/ora
de ex un traseu de jurilovca - gura portitei este de 400 lei/ dus- intors, cam 6 pers, iar stationarea soferului cam 15-20 lei/ora
depinde ce gazda ai, k iti poate gasi mai ieftin la pescarii din zona

In Mahmudia - barca Bayliner Capri - 90cp - confortabila - 5 pers - 400 ron aprox 6 ore plimbare+ pescuit pe canale si lacuri... la Pensiunea DELTA RUSTIC ... detalii si pe site-ul pensiunii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum