| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: Plimbarile cu barca |
|
|
|
Imi poate spune cineva cat costa plimbarile cu barca in Delta ? Am inteles ca sunt foarte scumpe...  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
lumi Turist
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O plimbare pe canale , la sulina , costa un milion jumate , in lei vechi . plimbarea dureaza intre trei si patru ore .
Pina la padurea letea , de la sulina , costa trei milioane de lei vechi .
In barca pot merge mai multe persoane si atunci se imparte pretul .
Eu nu am putut sa merg la padurea letea pentru ca nu mai erau si altii doritori , a ramas pentru la anul.... |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mda...precum auzisem , destul de scump . Totusi cati insi pot intra in barca? 5-6 ? |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde de dimensiunea barcii. Daca e barca pescareasca , max 5 pasageri, daca e salupa sau un cuter mai mare, intre 10 si 20 persoane. In general e bine sa fie un grup de minim 4 persoane, e mai avantajos. Ce nu-mi place la barcile din Delta e faptul ca sunt lipsite de cel mai elementar confort. Sunt 2 extreme: barcile vechi, murdare , zgomotoase si lente, la preturi mari, si barcile rapide, majoritatea tot vechi, sh-uri de afara , reconditionate, la preturi foarte mari. Asta deocamdata, va promit ca de la anul, cel putin pentru selecta comunitate de pe tripinfo.ro , situatia se va schimba. In 3 zile plec din nou in Delta ! _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
trapatony Turist
Data înscrierii: 29/Apr/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Mai 05, 2009 2:10 pm Titlul subiectului: Plimbare |
|
|
|
Chiar cu barca nu am fost adevarul ca este destul de scump auzisem cateva persoane ceva in jur de 150 de ron costa plimbarea cu barca. Poate la anu cand ma duc o sa fac si o plimbare cu barcutza.  |
|
|
| Sus |
|
 |
danyiel Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 12:41 pm Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca |
|
|
|
plimbarile in delta sunt scumpe ele dar depinde de cine dai eu cunosc unul care este destul de ieftin _________________ spune Danyiel |
|
|
| Sus |
|
 |
danyiel Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 12:43 pm Titlul subiectului: Re: Plimbare |
|
|
|
| trapatony a scris: | Chiar cu barca nu am fost adevarul ca este destul de scump auzisem cateva persoane ceva in jur de 150 de ron costa plimbarea cu barca. Poate la anu cand ma duc o sa fac si o plimbare cu barcutza.  |
cunosc persoane care te poate ajuta si inca este aproape de Tulcea si de balta la fel _________________ spune Danyiel |
|
|
| Sus |
|
 |
Bursucu05
Data înscrierii: 30/Iun/2009 Mesaje: 4 Locație: Tulcea, Tg-Mures
|
Trimis: Mar Iun 30, 2009 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca doriti transport in Delta Dunarii, va recomand eu pe cineva cu ambarcatiune din 2008, motor de 90CP. PM pentru detalii  |
|
|
| Sus |
|
 |
CuBarcaInDelta
Data înscrierii: 03/Mai/2010 Mesaje: 3 Locație: Tulcea
|
Trimis: Lun Mai 03, 2010 1:27 pm Titlul subiectului: Excursii,Plimbari, Transport in Delta Dunarii |
|
|
|
Daca doriti sa faceti o plimbare prin acest areal deosebit, noi efectuam plimbari cu barca la pretul de 100 RON/ora/max 5 persoane in barca.
Barcile sunt sigure si sunt dotate cu motoare bune care ne pot purta rapid in inima Deltei.
Daca veniti cu cortul va putem transport la/de la locul de campat si pescuit.
E-mail: office@cubarcaindelta.ro _________________ http://www.cubarcaindelta.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
gogacio
Data înscrierii: 20/Apr/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:52 pm Titlul subiectului: Plimbari cu vaporasul |
|
|
|
Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va arat un site despre plimbari cu vaporasul si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si daca ati facut vreo excursie cu acest vaporas:
http : // www . mirajuldeltei . ro/
Multumesc anticipat si sper ca nu am suparat pe cineva. |
|
|
| Sus |
|
 |
contzo Turist
Data înscrierii: 19/Mai/2011 Mesaje: 5 Locație: Tulcea
|
Trimis: Joi Mai 19, 2011 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Excursii si transport in Delata Dunarii cu barci rapide si sigure la preturi avantajoase. plecari din Murighiol Mahmudia sau Tulcea. Pentru poze si mai multe detalii la 0752 823 716 |
|
|
| Sus |
|
 |
miky_aurash Turist
Data înscrierii: 17/Iun/2011 Mesaje: 7 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 17, 2011 11:23 am Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca |
|
|
|
| Cosmin a scris: | Imi poate spune cineva cat costa plimbarile cu barca in Delta ? Am inteles ca sunt foarte scumpe...  |
depinde ce fel de barca vrei? o ora cu barca pescareasca , undeva la 100 lei/ora
de ex un traseu de jurilovca - gura portitei este de 400 lei/ dus- intors, cam 6 pers, iar stationarea soferului cam 15-20 lei/ora
depinde ce gazda ai, k iti poate gasi mai ieftin la pescarii din zona _________________ miky |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 98 Locație: România
|
Trimis: Mar Iun 21, 2011 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Este adevarat , depinde foarte mult de "gazda" la care ajungi , cat de descurcaret esti si cum stii sa negociezi . Se pot obtine tarife bune _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
deltarustic Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2011 Mesaje: 9 Locație: MAHMUDIA
|
Trimis: Mar Iun 28, 2011 9:01 pm Titlul subiectului: Re: Plimbarile cu barca |
|
|
|
| miky_aurash a scris: | | Cosmin a scris: | Imi poate spune cineva cat costa plimbarile cu barca in Delta ? Am inteles ca sunt foarte scumpe...  |
depinde ce fel de barca vrei? o ora cu barca pescareasca , undeva la 100 lei/ora
de ex un traseu de jurilovca - gura portitei este de 400 lei/ dus- intors, cam 6 pers, iar stationarea soferului cam 15-20 lei/ora
depinde ce gazda ai, k iti poate gasi mai ieftin la pescarii din zona |
In Mahmudia - barca Bayliner Capri - 90cp - confortabila - 5 pers - 400 ron aprox 6 ore plimbare+ pescuit pe canale si lacuri... la Pensiunea DELTA RUSTIC ... detalii si pe site-ul pensiunii |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|