|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adelinas62 Turist
Data înscrierii: 13/Iun/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Iul 20, 2008 6:30 pm Titlul subiectului: plaje |
|
|
|
Vreau sa merg si eu anul acesta(septembrie)in Grecia.Nu stiu ce locatie sa aleg,pentruca as vrea sa pot sa vizitz ceva obiective turistice si istorice,nu doar sa ma prajesc la soare.As dori sa mergem intr-un loc de unde sa putem ajunge relativ usor(adica in cursul unei zile)si in Atena(nu poti sa mergi in Grecia si sa nu vezi Acropolele....)Mergem cu masinile suntem cel putin 2 masini.Sa ma ajute si pe mine cineva! Si inca ceva...Cum e mai bine sa mergem prin agentie cu all inclusiv sau doar cazare si mic dejun iar restul unde apucam(am inteles ca mancarea e buna si nu costa f mult) Ma gandesc si la o varianta cu doua locatii(adica sa mergem pentru o noapte sau doua si in alt loc daca este cazul).Mersi mult! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cred ca o solutie simpla ar fi sa stati pe undeva in zona Paralia Katerini, cat mai in sud posibil. Astfel ai acces mai simplu si pt. Atena.
Pt. cine vrea sa se plimbe mult, cred ca e mai bine numai zacare + mic dejun.
Daca iei prin agentie ai avantajul de a nu mai cauta acolo dupa 12 ore de mers cu masina. Daca incerci sa gasesti acolo, ai avantajul de a vedea ce inchiriezi. |
|
|
| Sus |
|
 |
flowerpowerd Turist
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost de 4 ori in Grecia si de 3 ori am ales statiunea Nei Pori. Este o statiune linistita, cu multe taverne, restaurante si terase unde poti manca foarte bine si foarte bine. Iti recomand taverna iraklis (care este exact pe faleza) si vulcano (o pizzerie, unde pizza este cat roata de la masina si costa 7-10 euro, dar dintr-o pizza mananca 3-4 persoane). Din aceasta statiune se ajunge foarte usor pe Olimp, la Meteora, pe insula Skiatos, in orasul Panteleimons ( este un oras, care ca scop sa se pastreeze asa cum a fost de la inceput, adica in stil rustic; este frumos) si multe altele. Daca vrei sa mergi printr-o agentie, iti recomand sa nu iei all inclusiv, ci doar micul dejun, deoarece, aproape in fiecare zi, vei pierde masa de pranz pentru ca am inteles ca vrei sa calatoresti destul de mult. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|